Een kinky verhaal is dit wel

Travestiet

Soms kom je op het internet verhalen tegen waarvan je je afvraagt of het allemaal wel echt is gebeurd. En dit verhaaltje was er zo één. In elk geval wel weer vreemd genoeg om het te publiceren.

Travestiet

Sinds mijn pensionering heb ik het geluk gehad met veel jongens seks te hebben gehad. In de afgelopen jaren heb ik een lijst met contacten opgebouwd en word ik vaak doorverwezen naar andere jongens die van seks houden met een travestiet zoals ik.
Een van mijn contacten zei dat een vriend van hem over was uit Senegal en foto’s van mij had gezien en wilde afspreken. Ik regelde een telefoongesprek met hem voordat ik hem ontmoette en kreeg een paar foto’s van hem toegestuurd. Op de foto’s kon ik zien dat hij een gespierde man was en erg fit. Op de foto’s droeg hij een strakke witte zwembroek, het type dat doorzichtig was als het nat was.

Telefoongesprek

Het telefoongesprek kwam op seks en hij vertelde me dat hij graag harde seks had met zijn partners. Ik moet toegeven dat ik opgewonden raakte toen hij zei: “Ik neuk je hard, de hele middag”. Op de middag van de afspraak droeg ik een korte zwarte nachtjapon met een klein roze slipje, kousen en bretels. Ik droeg hakken zodat ik zijn lengte bijna kon evenaren.
Mijn tepels waren zichtbaar door de doorschijnende stof van het nachthemd. Hij droeg een mooi pak met overhemd en stropdas en geweldige schoenen. Vanaf het moment dat ik hem zag, kon ik zien dat het een hele sessie zou worden.

Grote handen

Hij legde me op het bed en legde me op mijn rug. Met mijn benen in de lucht liet hij zijn grote handen over mijn kleine tieten glijden en op mijn buik. Hij draaide me toen om om een ​​kijkje te nemen in mijn gewillige gaatje. Hij schoof mijn slipje opzij, opende mijn benen en trok aan elke kant van mijn gaatje zodat hij mijn maat kon zien. Hij heeft me echt uitgerekt om te zien hoeveel van zijn zwarte pijp ik in mijn kont kon krijgen.

Schacht

Aan het trekken kon ik zien dat hij erg breed zou worden op de schachtafdeling. Ik draaide me toen om om zijn mannelijkheid open te ritsen. Hij deed zijn broek los en ik trok ze op de grond. Hij trok zijn schoenen en broek uit en ging trots voor me staan. Met mijn gezicht ter hoogte van zijn kruis liet ik mijn hand over zijn ondergoed glijden en voelde zijn omtrek.
Ik kon de geaderde rimpelingen van zijn pik voelen en voelde zijn enorme, paddestoelvormige punt. Ik voelde dat hij zich inspande om zijn pik in bedwang te houden. Ik trok langzaam zijn ondergoed naar beneden en zijn pik kwam tevoorschijn terwijl hij uitnodigend in mijn gezicht klopte.

Groot

Mijn hand ging nauwelijks om zijn dikke staaf. Ik begon een op en neer gaande beweging op zijn schacht en strekte mijn lippen over zijn penis. Ik nam zijn eikel in mijn mond. Door mijn opgezwollen lippen zag ik eruit als een neukpop en de man pakte mijn hoofd en begon mijn hoofd op en neer te bewegen langs zijn glinsterende pik. Ik gaf het mijn beste blowjob. Hij werkte zijn pik in mijn wangen om mijn gezicht te vervormen met zijn zijdezachte zwarte pik.

Zuigen

Hij bewonderde mijn hoofd en mijn vermogen om met plezier een pik te zuigen. Terwijl hij op me neerkeek, begon hij zijn slag in een constant tempo uit te voeren. Met een hand aan weerszijden van mijn hoofd nam hij me oraal met een constante kracht. Ik was zijn sletterige orale hoer en hij was mijn zwarte seksmeester. Het gezichtneuken duurde ongeveer dertig minuten, gedurende welke tijd zijn voorvocht door mijn keel en op mijn gezicht stroomde en me een gepleisterde glans gaf. Uiteindelijk was hij klaar om tot een orgasme te komen en nam zijn slagfrequentie toe.

Kokhalzen

Ik kokhalsde zijn pik terug in mijn keel en hield hem daar tegen de geluiden van zijn plezier. Hij sprak de woorden uit die elke sissy slet graag hoort…….. “I’m going to cum”. Met een snelle ruk schoot hij zijn enorme witte prop in mijn slokdarm. Ik slikte de eerste jet naar binnen, maar de tweede, derde en vierde jets bliezen terug en over mijn gezicht en tieten.
Het was het perfecte gezichtsmasker voor sperma. Terwijl ik op de rand van het bed zat, druipend van het zaad, veegde hij zijn pik rond mijn gezicht. Hij sloeg zijn lid over mijn lippen om de laatste van zijn sperma op mij te krijgen. Ik bedankte hem en vroeg snel om anale seks.

Olie

Na zijn orgasme hield de man een zeer stijve pik vast. Ik vroeg hem te zien masturberen zodat ik mijn pik en ballen kon oliën en glijmiddel in mijn kont kon aanbrengen. Ik nodigde hem uit om mijn gaatje te vingeren, wat hij deed.
Hij trok me omhoog en ging naar beneden om mijn kontgat te rimmen. Zijn lange tong tastte mijn anale ring af. De snelle porren van zijn tong deed me krampen van opwinding.
Het trekken en porren ging door met zijn vingers die mijn liefdeskanaal begonnen te bevriezen. Terwijl hij met één hand mijn schouders naar beneden hield, begon hij me met de andere te vingeren. Hij keek naar mijn gezicht toen er meerdere vingers naar binnen gingen en hij hield drie vingers omhoog terwijl hij me naar het hoofdeinde van het bed dwong.

Gespierd

Ik geniet ervan om voorovergebogen te worden, waarbij ik de kracht van een opgehangen man kan voelen. Ik legde mijn handen op zijn sterke gespierde armen terwijl hij me in mijn kontgat had. Hij trok zijn vingers terug en begon toen met het topje van zijn ruwe pik over mijn goedvingerige rand te wrijven.
Terwijl hij mijn rug dwong en mijn kont optilde, stopte hij langzaam zijn penis in mijn lichaam. Hij voelde enorm. Ik vroeg hem mijn slipje aan te geven zodat ik erop kon bijten terwijl zijn paddenstoelkop langs mijn spastische kloof ging.
Binnen enkele seconden beheerste hij mijn kont met een gestage slag die dieper en dieper ging.

Harder

Ik spoorde hem aan om me harder te neuken. Met het geluid van zijn balzak die tegen mijn kont sloeg, pompte hij me terwijl ik me op het bed greep’ s hoofdeinde om mezelf op zijn ijzeren lul te werken. Ik werd op dit punt erg vocaal. Deze man was de koning en dat heb ik hem ook gezegd. Ik reikte om me heen en voelde zijn kabbelende dijen terwijl ik rond stuiterde.
Uiteindelijk naderde hij zijn orgasme en liet een stortvloed van zaad in mij los. Ik spoot op dit punt mijn prostaat-liefdesmelk en bij elke afgifte van zijn sperma trok hij en gleed hij in zijn laatste volledige seks-crescendo. Hij liet zijn gewicht los en trok zich van me terug. Hij draaide me om en liet me mijn rug krommen zodat hij kon zien hoe ik zijn liefdeszaad op de lakens druppelde. Zijn zaad borrelde en borrelde uit me. Er was veel van. Wat een fantastische manier om een ​​middag door te brengen.

1 gedachte over “Een kinky verhaal is dit wel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »