Seksuele eigenaardigheden, iedereen heeft ze

Likken

Het komt vaker voor dan je zult denken: seksuele eigenaardigheden. Sterker nog, ik durf wel te beweren dat 95% van de mensen wel een eigenaardig dingetje heeft dat met seks te maken heeft. De mensheid kent sowieso al veel eigenaardigheden en met seksualiteit is dat echt niet anders. Al geeft natuurlijk niet iedereen zijn specifieke eigenaardigheid toe, zeker als deze kinky is want daarop rust nog altijd een taboe.

Seks met je hoofdkussen

Echt heel veel vrouwen zullen het herkennen, seks met je hoofdkussen. Lekker vroeg in de ochtend wakker worden in de winter in je warme bed en nog geil zijn van de vond ervoor. En wat is er dan fijner als je hoofdkussen tussen je benen waartegen je kunt oprijden totdat je een orgasme krijgt.

Vreemde luchtjes

Een andere is aparte luchtjes die mensen opwinden. En denk daarbij niet aan een bijzondere parfum, maar eerder aan een pik die al een dag niet is gewassen, of als je met je vinger hard een paar keer achter je oor wrijft. Er zijn er ook die een pink in hun navel stoppen en er dan aan ruiken zodat ze extra geil worden. En de ene doet dat stiekem, maar sommigen doen geeneens hun best om deze eigenaardige seksuele gewoonte te verbergen.

De smaak van jezelf

Twee vingers door je kletsnette kutje halen en die vervolgens in je mond stoppen om je eigen geiligheid te proeven. Of voor mannen die klaarkomen en vervolgens een lik van de sperma in hun mond nemen en dit doorslikken. Je doet er allemaal niemand kwaad mee en als het je opwindt, waarom zou je het dan laten?

Deel je fetish

Dergelijke fetish kun je delen door een profiel te nemen op SDC, waar je gelijkgestemden kunt ontmoeten. En dat profiel kan nu geheel gratis geopend worden zodat je kunt testen op SDC ook wat voor jou is. Zonder risico en je hebt geen creditcard nodig.
Klik hier voor een gratis SDC proefabonnement.

1 gedachte over “Seksuele eigenaardigheden, iedereen heeft ze

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »