SDC gaat naar Kreta in Griekenland in 2025

SDC Kreta 2025

Als je avontuurlijk bent ingesteld en verlangt naar zon, zee, blote huid en spannend plezier, zoek dan niet verder! Ken je dat heerlijke gevoel van zand tussen je tenen terwijl je over verleidelijke stranden loopt met uitzicht op kristalhelder water? Perfect, want het levendige eiland Kreta barst van de verborgen baaien en naaktstranden om je wildere kant te verkennen.

All inclusieve luxe vakantieoord

Ons all-inclusive luxe vakantieoord in de Middellandse Zee is perfect voor levensgenieters en is ongetwijfeld de meest verleidelijke bestemming op Kreta, met oprechte Griekse gastvrijheid die recht uit het hart komt. Als je het heerlijk vindt om te ontspannen en geweldige cocktails te drinken bij het verwarmde zwembad, graag tot in de vroege uurtjes op de dansvloer staat, en naar hartenlust wilt spelen, weet dan dat het genoegen geheel aan jou is!

De mooiste tijd van het jaar

Mei is een prachtige tijd van het jaar om de charmante sfeer van een ontspannen, maar levendige strandstad te ervaren, compleet met een mooie selectie aan cafés, tavernes en winkels op loopafstand. Het weer is nog niet te heet, de avonden zijn nog koel voor een aangename verademing, en met SDC plus 350 gelijkgestemde feestgangers, is het feest absoluut aan!

Meer informatie op de website van SDC: Kreta 2025 met SDC.

Foto: sdc.com

Translate »