Orgasme uitstellen, het kan.

Deze posities kunnen van dienst zijn als je partner sneller klaarkomt dan gewenst. Probeer de onderstaande standjes maar eens uit om zijn orgasme uit te stellen. Sowieso heb je dan een leuke tijd samen.

Cowgirl positie

Met jou bovenop krijgt hij ongetwijfeld een opwindend uitzicht, maar dit standje kan hem helpen om het langer vol te houden. Beweeg iets naar voren, zodat de penetratie minder diep is en de bewegingen minder intens. Focus in plaats daarvan op het zoenen.

Zittend samen

Dit standje biedt langzame bewegingen en volop mogelijkheden om te zoenen. Hoewel de penetratie diep is, kan hij minder intense bewegingen maken. (image)

Lepeltje-lepeltje

Hierbij is de penetratie minder diep, waardoor hij minder snel tot een hoogtepunt zal komen. Bovendien kunnen jullie subtieler en langzamer bewegen, waardoor het moment wordt verlengd.

Been over zijn heup

Ook hier is de penetratie minder diep en zijn de bewegingen minder intens. Zo kunnen jullie langer van elkaar genieten.

Zittend op een stoel

Nu heb jij de volledige controle, waardoor hij zich minder snel kan laten gaan. Dit kan helpen om de duur van de daad te verlengen.

Communiceer met elkaar

Onthoud dat communicatie en begrip essentieel zijn in elke relatie, vooral als het gaat om intieme kwesties. Probeer samen deze standjes uit en ontdek wat het beste werkt voor jullie beide. Experimenteer en geniet samen van het verkennen van nieuwe mogelijkheden om jullie intieme momenten nog specialer te maken.

Niet de enige oplossing

Vergeet niet dat het verkennen van nieuwe standjes en technieken niet de enige oplossing is als jouw partner snel klaarkomt. Er zijn ook andere methoden en technieken die kunnen helpen om het orgasme uit te stellen en het seksuele genot te vergroten.

Voorspel

Besteed meer tijd aan voorspel om de opwinding geleidelijk op te bouwen. Door langzamer en sensueler te beginnen, kan de seksuele spanning worden verhoogd en kan het orgasme worden uitgesteld.

Kegeloefeningen

Moedig je partner aan om Kegeloefeningen te doen om zijn bekkenbodemspieren te versterken. Sterkere bekkenbodemspieren kunnen hem helpen meer controle te krijgen over zijn orgasme.

Ademhalingstechnieken

Leer samen ademhalingstechnieken die kunnen helpen om de opwinding te reguleren. Diepe ademhaling en bewustwording van het lichaam kunnen hem helpen te ontspannen en het moment van climax uit te stellen.

Stop-start-methode

Tijdens de seks kan het toepassen van de stop-start-methode helpen. Dit houdt in dat je partner zijn stimulatie vertraagt of stopt zodra hij voelt dat hij bijna klaarkomt, om vervolgens weer door te gaan als de opwinding is afgenomen.

Sensate focus

Probeer sensate focus-oefeningen waarbij de nadruk ligt op het ontdekken en genieten van elkaars lichaam zonder de focus te leggen op penetratie en orgasme.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »