Vrouwen zoenen anders, echt

Zoenende vrouwen

https://pixabay.com/nl/photos/vrouwen-mensen-vriendinnen-tatoeage-913581/

Binnen de swingers lifestyle wordt vaak aangenomen dat vrouwen ofwel bi-nieuwsgierig of biseksueel zijn. Hoewel dit voor veel vrouwen waar is, blijkt uit onderzoek en ontmoetingen dat niet elke vrouw zich comfortabel voelt met dit label. De lifestyle is tenslotte een smeltkroes van diversiteit op alle mogelijke manieren. Laten we eens dieper ingaan op het idee dat vrouwen, zelfs als ze zich niet als biseksueel identificeren, toch van de gelegenheid kunnen genieten om een andere vrouw te kussen.

Meisjes, Meisjes, Meisjes

Onderzoek naar dit onderwerp, uitgevoerd tijdens reizen en bijeenkomsten, onthult dat er vrouwen zijn die de schoonheid van een andere vrouw kunnen waarderen zonder zich als bi of bi-nieuwsgierig te beschouwen. Sommige vrouwen willen gewoon een andere vrouw kussen zonder de verwachting van een volledige seksuele ervaring. Uiteraard zijn grenzen vaak flexibel, en waarom is dat? Volgens de vrouwen zelf, omdat vrouwen blijkbaar anders kussen dan mannen! Veel vrouwen hebben in hun jongere jaren geëxperimenteerd met vriendinnen, maar hebben hun grenzen duidelijk vastgesteld.

Wel zoenen, geen verwachtingen

Bij navraag geven vrouwen aan dat er een significant verschil is in ervaring tussen het kussen van een vrouw en een man. Het kussen van een vrouw wordt beschreven als iets mooiers, zachters, diepers, en een beetje meer een delicatesse. Nu we dat weten, rijst de vraag of vrouwen die graag andere vrouwen kussen, dit doen om wellicht biseksueel te worden. Het antwoord, met uitzondering van enkele, is nee, helemaal niet. Het is fantastisch om een mooie vrouw te kussen zonder verdere verwachtingen te hebben.

Maar geven vrouwen de voorkeur aan vrouwen boven mannen?

De volgende logische vraag is of vrouwen de voorkeur geven aan de zoen van een vrouw boven die van een man. Het antwoord is wederom nee; het wordt simpelweg anders ervaren, meer als een leuke toevoeging. Verrassend genoeg lijken mannen hier helemaal geen probleem mee te hebben. Een blik, een flirt, een kus, een aanraking – wie weet waar het toe kan leiden? Het magische moment van die allereerste kus tussen vrouwen wordt vaak waargenomen op SDC-dates, en het kan evolueren tot trio’s, viertallen en groepsseks. Er is niets mis met het verkennen van deze mogelijkheden, dus als je er zin in hebt: kus die vrouwen!

De complexiteit van verlangens

Dit alles wijst op de complexiteit van vrouwelijk verlangen binnen de lifestyle. Het laat zien dat vrouwen verschillende manieren hebben om verbinding te maken, te experimenteren en te genieten zonder zich vast te leggen op een specifiek label. Het onderstreept ook het belang van open communicatie en het begrijpen van individuele grenzen.

Conclusie

Of het nu gaat om monogamie, polyamorie of de diversiteit binnen de lifestyle, liefde en verlangen zijn niet te vangen in strikte categorieën. Het verkennen van verschillende vormen van genegenheid en intimiteit is een individuele reis, en het belangrijkste is respect en wederzijdse toestemming. Of je nu een vrouw bent die geniet van de kunst van het kussen zonder verwachtingen, of je jezelf identificeert als bi of bi-nieuwsgierig, het draait allemaal om het vieren van de diversiteit van menselijke connecties. Dus, dames, als je die impuls voelt om te kussen – laat de liefde stromen, zonder beperkingen of labels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »