Meiden hebben de beste seks met meiden

Biseksuele vrouwen

True or false? Waarom zouden meiden betere seks hebben met hun soortgenoten dan met mannen. Ze bezorgen elkaar in elk geval meer orgasmes dan mannen dat doen bij vrouwen.

Elke keer een orgasme?

Het onderzoek toont aan dat slechts 33 procent van de vrouwen die seks heeft met een man, ook elke keer een orgasme heeft. De mannelijke partners komen in 75 procent van de gevallen klaar. Vrouwen die met vrouwen vrijen doen het veel beter. Bij lesbische vrouwen komt 86 procent altijd tot een climax, bij biseksuele vrouwen is dat 66 procent.

Nog een onderzoek

Ook de Universiteit van Arkansas deed onderzoek naar het seksplezier bij vrouwen. Hieraan deden 2.300 vrouwen mee. Allen tussen de 18 en 65 jaar oud en afkomstig uit de hele wereld. Ook de resultaten van dit onderzoek waren duidelijk: vrouwen die seks hadden met andere vrouwen hadden tot wel 55 keer per maand een orgasme.
Vrouwen die met een man naar bed gingen bereikten slechts 7 keer per maand een orgasme.

Ligt dat aan het aantal keer seks per maand?

Nee, zo blijkt uit de resultaten. De vrouwenkoppels gingen gemiddeld 10 keer per maand met elkaar naar bed, heterostellen juist 16 keer. Volgens Dr. Kristen Jozkowsky, die in Arkansas het onderzoek leidde, bleek dat seks tussen vrouwen veel gevarieerder is en tot veel meer orgasmes leidt. Zij zegt tegen The Sun dat bij vrouwen het voorspel langer duurt en de seks niet of veel minder gericht is op de ‘daad’ zelf. Mannen zijn direct opgewonden en focussen zich op penetratie. Het voorspel van zo’n 45 minuten, waar veel vrouwen behoefte aan hebben, wordt bij lange na niet gehaald.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »