Zo geef je haar orale seks

Oraal

Orale seks kan een onderdeel zijn van het voorspel, maar de betere ‘beffers’ bezorgen haar onvergetelijke orgasmes. Er is dan echt geen sprake meer van slechts wat voorspel.

Vijf tips voor de perfecte befbeurt

Zoals met veel dingen bij de seks behoeft een goede techniek wat kennis en oefening. En het is ook belangrijk om naar je partner te luisteren. Wij helpen je op gang met een vijftal tips voor de ultieme orale seks.

1. Voer de spanning op

Stop niet meteen je tong diep in haar. Kusjes rondom de schaamstreek zullen haar doen krullen van opwinding. Veel gevoelige zenuwen bevinden zich ook buiten de vagina. Neem er rustig de tijd voor en probeer een klein beetje te teasen als belofte dat er veel genot op komst is.

Niet meteen over gaan tot penetreren met je tong

2. Warme adem

Gebruik je adem door deze extra warm uit te blazen. Je kunt ook gebruik maken van een handdoek die je opwarmt met warm water en hem vervolgens uitwringt. De warme handdoek druk je zachtjes in haar schaamstreek en dat hou je enige seconden aan. Daarna verwijder je de handdoek en blaas je een klein beetje koude lucht. Dit proces herhaal je een aantal keren en je zult zien dat zij ervan geniet.

3. Eén vinger

Ga zachtjes met één vinger tussen de binnenste schaamlippen. Je zult merken dat ze inmiddels goed vochtig is. Met die ene vinger verdeel je het vocht volledig over haar schaamlippen. Daarna ga je verder met je tong.

4. Zuigen

Zodra je de schaamlippen hebt gespreid kun je de hele clitoris zachtjes klemmen tussen je tong en je boven-tanden. Niet te hard, maar wel zo hard dat je merkt dat zij het voelt. Je zult merken dat haar clitoris als een razende opzwelt en de helft groter wordt. Nu blijf je zachtjes aan de clitoris zuigen en draai je er cirkeltjes overheen met je tong. Iedere zenuw op de clitoris wordt nu gestimuleerd.

5. Tempo

De bovenstaande twee punten ga je nu in een steeds hoger oplopend tempo herhalen. Dit behoeft wat oefening want het is heel belangrijk om het tempo alsmaar een klein beetje op te voeren. Vertragen is uit den boze. Sneller en sneller zonder te stoppen, dat zal haar een orgasme laten beleven zoals jij zelfs nooit had kunnen bedenken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »