Verras je partner met deze kus techniek

Kussen doe je zo. Een gids

Kussen, meestal verloopt dat op natuurlijke wijze. Maar als je een extra dimensie wilt toevoegen aan het zoenen, dan volg je deze korte gids met een top 5 kustechnieken. Want een goede kustechniek verbetert je seksuele relatie.

Kus technieken top 5 om je partner te verrassen

 1. Verras je partner met een spontane picknick middenin de natuur. Neem je favoriete etenswaren mee, kleed je in je meest stijlvolle kleding en speel luistermuziek voor een romantische omgeving.
 2. Bereid samen een speciale, verrassende maaltijd. Kies een nieuw gerecht en leer van elkaar hoe je het beste kookt. Geniet van een heerlijk diner in het gezelschap van je liefste.
 3. Neem een weekend weg samen. Plan een reisje naar een plaats waar je samen mooie dingen kunt beleven. Maak een wandeling, bezoek een concert of museum en neem genoeg tijd voor jullie.
 4. Geef je partner een liefdevolle massage. Neem wat olie mee en verras je lover met een massage waar het hele lichaam aan te pas komt. Laat je partner lekker ontspannen terwijl je je lichaam tegen elkaar aan legt.
 5. Organiseer een dagje aan het strand. Laat je partner zichzelf verwennen met zon, strand en zee. Neem wat lekkere snacks mee, zoek een rustig plekje en geniet van het uitzicht en de rust.

9 Tips voor de perfecte kussen-ervaring

 1. Begin met een korte opwarmingsoefening, zoals elkaar aaien op de wang of knuffelen. Zorg dat je comfortabel bent en je rustig voelt.
 2. Maak intiem contact. Vermijd het simpelweg elkaar aanraken. Leg je handen op elkaar’s rug, schouder, dij of wang en kus elkaar liefdevol.
 3. Maak het meer intiem. Verplaats je handen van de plaats waar je ze hebt gekust en verken elkaar’s lichaam met je handpalm.
 4. Doe het met minder eerdere kussen. Kussen met minder druk vergroot de sensatie.
 5. Laat je tong spelen. Probeer zo’n beetje te kussen met je tong van achter je tanden. Maar vermijd het slikken of proppen van elkaar’s tong.
 6. Kijk af en toe naar elkaar. Kijk in eikaar’s ogen als je kust om meer intimiteit te creëren.
 7. Stel de kus af en toe wat gevarieerd. Wissel van stijl, tempo en technieken.
 8. Zorg ervoor dat je lucht krijgt. Kussen is naast het vasthouden van elkaar ook het inhouden en uitademen van lucht.
 9. Eindig zachtjes. Laat de kus met een zachte, speelse touch eindigen. Vergeet niet om in elkaar’s ogen te kijken als je de kus beëindigt.Wat Zijn de Voordelen van de Juiste kus Techniek?De juiste kus techniek kan een wereld van verschil maken in je intieme leven. Er is niets zo intiem en romantisch als een goed gekuste kus.

Hier zijn enkele voordelen van het gebruik van de juiste kustechniek:

 • Jij en je partner zullen meer intimiteit ervaren. De juiste kus techniek kan helpen een stevigere band te creëren en de aantrekkingskracht tussen jullie te versterken.
 • Jullie kunnen beter kennis maken met elkaars lichaam, waardoor jullie intieme ontmoetingen meer ontspannen en plezierig worden.
 • Het helpt je steeds meer van elkaar te genieten en te ontdekken wat jullie allebei prettig vinden.
 • De juiste kus techniek kan ook helpen je zelfverzekerder te voelen als het gaat om het uiten van je gevoelens.

Dus als je op zoek bent naar manieren om je liefdesleven te verbeteren, onthoud dan dat de juiste kus techniek een verschil kan maken. Dus laat je liefdesleven opbloeien met de juiste kus techniek!

Zo begin je met de juiste kustechniek te oefenen

Begin met de juiste kus techniek te oefenen door je lief of een vriend een favoriete kus te geven. Verzin een leuk verhaal of verzin gewoon iets om een liefdevolle, vrolijke toon te creëren. Zorg ervoor dat je kus langzaam en teder is en overgaan in een dieper kussen. Laat je lief of vriend dieper ademhalen voor een intiemere kus. Als je beide comfortabel bent, verander dan de druk van je lippen of kus de ander zoet op de wang of de ogen. Verken ook zijn of haar mond met je tong, zachtjes en langzaam, en geef elkaar ook een knuffel om de liefde te versterken.

Hoe je kustechniek een relatie versterken en intenser maken

Kussen is een van de leukste manieren om je relatie intenser en leuker te maken. Er zijn veel verschillende kussen technieken waarmee je je relatie nog gevoeliger en intiemer kunt maken. Met deze tips kun je je relatie een extra boost geven en het moment samen nog meer waarderen.

 1. Slow Kiss: De slow kiss is dé manier om rustig met elkaar te kussen. Neem de tijd en liefdevol om de ander te kussen. Begin met kleine kusjes in hun gezicht en eindig met een lange, diepe kus.
 2. De French Kiss: Deze kus is spannend en een van de meest populaire technieken. Begin met een kleine kus, knijp daarna in elkaars lippen en duw je lippen losjes tegen elkaar. Laat elkaar hierbij verkennen en eindig met een liefdevolle zoen.
 3. Tong Kiss: De tong kus is een van de intiemste kussen die je kunt geven. Hierbij komt er meer contact tussen de lippen, waardoor de kus meer genot en gevoel brengt. Begin met kleine kusjes met je lippen en laat vervolgens je tong het werk doen, terwijl je elkaar verkent.
 4. Oogcontact Kiss: Maak oogcontact terwijl je kust. Kijk bijvoorbeeld in elkaars ogen tijdens het kussen en laat hierbij je gevoelens spreken. Dit is een perfecte manier om een speciale en intieme band met elkaar te creëren.

Met deze technieken kun je je liefdesrelatie versterken en het moment nog intenser maken. Probeer de kussen technieken te variëren en durf nieuwe dingen uit te proberen!

7 Creatieve kustechniek met een groot verrassingseffect

1. Laat een spoor achter. En laat je lippen langs het gezicht van je partner glijden en laat daar kleine kusjes achter op zijn/haar huid. Laat een verrassing achter door op een paar afgelegen plekken kusjes achter te laten.

 1. Verstop een kus. Geef een of twee kleine kusjes op een verborgen plekje, bijvoorbeeld in een nek of achter oor.
 2. Bereid een stomerij voor. Bedek je lippen met een klein laagje honing of chocolade en geef je partner een smakelijke en verrassende kus.
 3. Gebruik je tong. Verken het gezicht van je partner met je tong en kus intieme plekken zoals het voorhoofd, achter oren, bovenarmen, enzovoorts.
 4. Verras met een langere kus. Lip-dansen voordat je partner het verwacht en neem de kus in ieder geval zo’n vijf seconden voordat je deze loslaat.
 5. Koele kussen. Maak gebruik van ijsklontjes om de spanning te verhogen voordat je kust.
 6. Kijk in elkaars ogen. Geef elkaar diep in de ogen terwijl je elkaar kust. Hierdoor voel je een ware verbinding met elkaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »