Een relatie, of alleen maar partnerruil

Relatie

Het ligt op de loer dat als je seks hebt met een ander stel dat er mogelijk een relatie ontstaat. Dat kan een relatie tussen jullie vier zijn. Maar sommige swingers kiezen voor de platte seks en willen geen relatie.

Samen

Allereerst is het van groot belang hoe de relatie tussen jullie samen is voor je in een avontuur stapt waarbij er een relatie wordt aangegaan met andere swingers. Als het tussen jullie samen wat rommelt, dan kan je beter uit de buurt blijven van een relatie met swingers. Het monster dat jaloezie heet ligt namelijk op de loer en zal onverbiddelijk toeslaan.

jaloezie kan vanuit het niets komen en verwoestend werken in een relatie

Swingers op afstand

Swingers en relaties gaan goed samen. De oorzaak van dit succes is te vinden in het feit dat je andere swingers niet de hele dag om je heen hebt, maar op afstand. Daarnaast ontmoet je andere swingers natuurlijk alleen maar op leuke momenten zoals op een feestje of op een date. Op de vervelende of lastige momenten zul je andere stellen zelden spreken. En juist op die momenten is het moeilijk een relatie te onderhouden.

Waarom een relatie?

De redenen om een relatie met een ander stel aan te gaan zijn er voldoende. Zo kunnen de vrouwen als beste vriendinnen samen dingen ondernemen en de mannen kunnen elkaar helpen met klussen. Daarnaast kan je op het gebied van seks net even wat verder gaan dan je met vreemden zult doen. Ook is het niet ongebruikelijk om in een relatie met een ander swingersstel om alle vier getest te zijn en onbeschermde seks te hebben. Al moet dat natuurlijk wel gebeuren op basis van heel goed vertrouwen.

2 gedachten over “Een relatie, of alleen maar partnerruil

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »