Relatie
Dating,  Swingers

Een relatie, of alleen maar partnerruil

Leestijd: < 1 minuut

Het ligt op de loer dat als je seks hebt met een ander stel dat er mogelijk een relatie ontstaat. Dat kan een relatie tussen jullie vier zijn. Maar sommige swingers kiezen voor de platte seks en willen geen relatie.

Samen

Allereerst is het van groot belang hoe de relatie tussen jullie samen is voor je in een avontuur stapt waarbij er een relatie wordt aangegaan met andere swingers. Als het tussen jullie samen wat rommelt, dan kan je beter uit de buurt blijven van een relatie met swingers. Het monster dat jaloezie heet ligt namelijk op de loer en zal onverbiddelijk toeslaan.

jaloezie kan vanuit het niets komen en verwoestend werken in een relatie

Swingers op afstand

Swingers en relaties gaan goed samen. De oorzaak van dit succes is te vinden in het feit dat je andere swingers niet de hele dag om je heen hebt, maar op afstand. Daarnaast ontmoet je andere swingers natuurlijk alleen maar op leuke momenten zoals op een feestje of op een date. Op de vervelende of lastige momenten zul je andere stellen zelden spreken. En juist op die momenten is het moeilijk een relatie te onderhouden.

Waarom een relatie?

De redenen om een relatie met een ander stel aan te gaan zijn er voldoende. Zo kunnen de vrouwen als beste vriendinnen samen dingen ondernemen en de mannen kunnen elkaar helpen met klussen. Daarnaast kan je op het gebied van seks net even wat verder gaan dan je met vreemden zult doen. Ook is het niet ongebruikelijk om in een relatie met een ander swingersstel om alle vier getest te zijn en onbeschermde seks te hebben. Al moet dat natuurlijk wel gebeuren op basis van heel goed vertrouwen.

Natascha, onderdeel van een stel dat al enige jaartjes meeloopt in de wereld van swingers. Nadat ik voor een bekend tijdschrift een tijd onder een pseudoniem heb geschreven, werd het tijd om mijn hersenspinsels en ervaringen op een eigen website te delen met jullie op een eigen website. Ik heb een enorme ervaring opgedaan in de wereld van swingers, waar ik speciaal voor swingers georganiseerde cruises meemaakte. Maar ook bezoeken aan erotische dancefeesten, parenclubs en privéfeesten behoren tot mijn bagage. Het laat zich raden dat de voorraad verhalen over mijn avonturen vrijwel onuitputtelijk is en zelfs nog steeds wordt uitgebreid.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.