Wat partnerruil doet me je gevoelens

partnerruil

Als je op pad gaat in de wereld van swingers dan wachten er ontelbaar vele ervaringen op jou en je partner. Wanneer het tot partnerruil komt, dan zullen er gegarandeerd gevoelens bij komen kijken. Gevoelens die als prettig, amar ook als lastig of vervelend kunnen worden ervaren. Je trekt een blik met emoties open, reken daar maar op.

Gevoelens altijd bespreken

Zeker dat er gevoelens komen

Natuurlijk zullen er op bepaalde momenten tijdens de partnerruil gevoelens om de hoek komen kijken, zelfs al voelt de situatie heel fijn en zit alles helemaal goed tussen jullie en jullie partners. En als je denkt dat er een gevoelletje speelt dat toch niet helemaal 100% goed voelt, dan is het zaak om er zo snel mogelijk iets over te zeggen. En dat lukt alleen als jullie basis op orde is, maar dat was het anders waren jullie nooit overgegaan tot partnerruil toch? Wees in elk geval niet bang je gevoelens te uiten en ze te bespreken, iedereen in het gezelschap zal dit alleen maar waarderen en respecteren.

Wanneer er sprake is van partnerruil, dan is er ook sprake van gevoelens, dat is een garantie

Natascha

Gevoelens en acties

Als er dan gevoelens naar boven komen, ga er dan vooral rustig mee om. Laat je niet overmannen door je emoties, in welke zin dan ook. Soms ebben gevoelens al weer heel snel weg, of veranderen ze van vervelend in prettig, prikkelend, spannend of zelfs opwindend. Geef het dus even de tijd voor je er mee naar buiten komt, maar wacht niet te lang als de gevoelens negatief zijn en dat ook blijven.
Denk er vervolgens over na hoe je het gaat communiceren met je partner en laat je daarbij ook niet te veel leiden door je emotie van het moment. Duidelijke en rustige communicatie brengt jullie verder samen en zal het wederzijdse begrip alleen maar versterken.

Communicatie

Wanneer je het nalaat om te communiceren, dan verval je in misverstanden, verwarring, wrok, onbedoelde jaloezie en dan ligt er heibel op de loer. Zorg ervoor dat je je gevoelens vroeg en vooral eerlijk aankaart bij je partner. Andersom zorg je voor een begripvol luisterend oor als je partner komt met gevoelens waar jij wellicht geen erg in hebt gehad.

Met een goede communicatie blijft een relatie tussen twee of vier beter in stand dan wanneer je zwijgt.

Natascha

Urgentie

Weeg altijd zorgvuldig de urgentie af van het bespreken van gevoelens. Als je denkt dat er een hoge urgentie is, dan doe je het meteen. Hou er dan wel rekening mee, dat de opgebouwde erotische spanningsboog geheel zal verslappen en alle aandacht naar het bespreken van de gevoelens gaat.
Wellicht zijn het wat kleinere zaken die je kunt bewaren tot na de seks die jullie met de anderen hebben gehad. Of als het iets is dat uitsluitend jullie samen aangaat dan kan het wellicht wachten tot in de auto als jullie naar huis rijden. Denk er in elk geval altijd goed over na voor je gaat communiceren.

Partnerruil

Denk je dat jullie ook toe zijn aan partnerruil? Neem dan eens een kijkje op de grootste swingerswebsite van de wereld, SDC. Je kunt er een gratis account aanmaken om te zien of het iets voor jullie is. Dat alleen al gaat gegarandeerd heel wat spannende uurtjes plezier opleveren!

1 gedachte over “Wat partnerruil doet me je gevoelens

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »