Jacuzzi

Nou, we hadden het er al een tijdje over en je was erg opgewonden geraakt bij de gedachte om naar de spa te gaan. Je was er nog nooit geweest, maar ik had het je beschreven en de gedachte aan naakt plezier in de beslotenheid van een club/Spa leek je op te winden en ik keek er naar uit om je te laten genieten van al het sexy plezier dat het te bieden had.

Maandagmiddag

We hadden twee bezoekjes gepland, de eerste was op een rustige dag om je bij wijze van spreken naar de plek te laten gaan, en je het te laten zien als het niet druk was, dit zou je helpen ontspannen en dan konden we beslissen of je wilde komen de clubavond op de volgende zaterdag. We kwamen maandagmiddag rond 15.00 uur aan en er stonden een paar auto’s op de parkeerplaats, dus we wisten dat er vandaag op zijn minst een paar koppels zouden zijn.

Spa resort

We groetten elkaar

Ik pakte je hand en leidde je naar de receptie en we kregen onze handdoeken en de sleutel van het kluisje en ik liet je de club zien en gaf je een korte rondleiding door de plaats voordat we ons omkleedden, we kleedden ons allebei uit en gingen toen naar de douchen en afwassen voordat ik je meenam naar het zwembad.
Terwijl we aan het douchen waren, kwamen er een paar binnen en douchten we zeiden hallo toen we klaar waren en naar het verwarmde zwembad gingen handdoeken om ons heen gewikkeld, je greep mijn hand terwijl we daar naar binnen liepen.

Allemaal in het zwembad

Je zei dat het andere stel eruitzag alsof ze plezier hadden en ik was het ermee eens dat het sperma rond haar gezicht een weggevertje was en terwijl je lachte, gingen we de warme zwembadruimte binnen. Ik verwijderde mijn handdoek en stond daar naakt terwijl ik de jouwe van je verwijderde en genoot van de aanblik van je naakt voor me staan.
Nadat ik de handdoeken had opgehangen, reikte ik naar je toe en gaf je een lange kus en trok je naar me toe en ik voelde je ontspannen terwijl je me terug kuste. Het was stomend in de kamer en in het begin konden we niet zien of er iemand anders in het zwembad was toen we de trap afliepen naar het warme water.
We plonsden allebei in het zwembad en zwommen een tijdje vrij rond, genietend van het warme water op ons lichaam. Er is geen beter gevoel dan naakt zwemmen terwijl het water je lichaam tintelt. Ik zwom achter je aan en sloeg mijn armen om je heen terwijl ik je borsten omhulde en meteen voelde ik je tepels hard waren en ik wist dat je opgewonden was om hier naakt te zwemmen.

Spa massage

Je kontje op en neer

Terwijl ik je naar me toe trok en je harde tepels tussen mijn vingers kneep, voelde ik je sexy kont terugkomen en tegen mijn harde pik duwen terwijl we in het water spetterden dat ons bedekte tot aan je borsten die net onder het oppervlak waren bedekt met mijn handen . Terwijl ik mijn pik tegen je aan wreef, gleed ik een hand naar beneden en vond je hete natte kutje en terwijl mijn vingers naar binnen begonnen te glijden voelde ik je benen wijder worden en een kreun ontsnapte aan je lippen.
Je had nu naar achteren geduwd zodat mijn rug tegen de muur was terwijl je je kont op en neer tegen mijn harde pik wreef terwijl ik je vingerde en in je tepels kneep, je hoofd leunde achterover op mijn schouder terwijl ik met je speelde en terwijl ik een andere gleed vinger in je kletsnatte kutje hoorden we de deur naar de biljartkamer open gaan.

Kletsen en flirten

Vijf mensen liepen naar binnen en trokken hun handdoeken uit, je bevroor terwijl we daar zweefden, mijn vingers nog steeds begraven in je kutje en ik bleef ze erin en eruit schuiven terwijl de mensen in het zwembad kwamen. We zeiden hallo toen ze binnenkwamen en langs ons zwommen, een paar zwom naar het diepe en de andere drie bleven in het ondiepe gedeelte dicht bij ons.
Je benen sloten zich een beetje terwijl ze begonnen te kletsen en van elkaar te genieten, maar ik scheidde ze en ging door met mijn vingers hard en snel onder water naar je toe te laten glijden. Terwijl ik dit deed, greep ik je harde tepels en terwijl ik eraan trok, braken ze het wateroppervlak net genoeg zodat de drie mensen in de buurt konden zien wat ik aan het doen was. Ik draaide je om zodat je naar me toe keek en terwijl ik dat deed sloeg je je benen om me heen en begroef je hoofd in mijn schouder fluisterend dat je een beetje verlegen was, ik fluisterde terug dat je niets had om verlegen over te zijn en zoals ik zei Ik bewoog mijn pik zodat het in lijn was met je kletsnatte kutje waar mijn vingers mee hadden gespeeld, en met één stoot van mijn heupen gleed mijn harde pik diep in je kutje.

Ze bereed mijn pik

Dit deed je luid kreunen en de anderen die bij ons in de buurt speelden, keken om terwijl je op en neer ging op mijn pik. Ik kuste je en draaide je om zodat je met je rug tegen de muur stond terwijl ik naar je pompte en terwijl ik dat deed, vroeg ik je of ze keken hoe je werd geneukt, je kreunde in mijn oor en zei ja toen je me begon te berijden en Ik wist dat je verlegenheid vervaagde toen je libido het overnam. Je vertelde me dat het meisje in het zwembad bij ons een man voor en achter had en ze werd door beide hard geneukt terwijl je op mijn pik bereed en ik vroeg of je van het uitzicht genoot. Toen ik het vroeg, voelde ik je hard op mijn pik klaarkomen en ik wist het antwoord. Ik kon de mensen om ons heen horen neuken en het water steeg en daalde terwijl we allemaal in het zwembad neukten. Je genoot van het gevoel van mijn pik die in en uit je natte kutje gleed en was weer dicht bij Cumming voordat ik langzamer ging en je stil hield op mijn harde pik. Ik tilde je van me af en span je rond in het water, dus je keek naar de muur en ik was achter je en in op

Spa verwennerij

Alle drie genieten

De soepele beweging van het water hielp. Ik gleed van achteren terug in je natte kutje terwijl je je vasthield aan de muur. Ik pompte nu hard naar je toe en wist dat je snel weer zou klaarkomen, en dat was precies hoe ik je graag nat van binnen en van buiten vond. Terwijl ik je hard neukte keek ik om en zag de drie nog steeds genieten van het trio plezier en terwijl we naar elkaar glimlachten voelde ik je weer klem op mijn pik terwijl je hard klaarkwam.

Hard gezwollen lippen

Je slaakte een luide kreun als je kwam en ik hield je stevig vast terwijl je schudde. Ik schoof mijn pik uit je natte kutje en zei dat het tijd was voor wat bubbels waar je het mee eens was en terwijl ik je langs de anderen leidde en de trap op liep, merkte ik dat je geen last meer had van naakt zijn en terwijl je uit het water klom Ik heb genoten van de blikken die je van de anderen kreeg met je harde tepels die nog steeds uitstaken en je gezwollen kutlippen ook in het zicht.

Ze pakt mijn pik onder water

Toen we dichter bij de jacuzzi kwamen, merkte ik dat het andere stel dat was binnengekomen er al in zat, maar het was groot genoeg voor ons allemaal, dus we liepen naar boven en klommen in het hete borrelende water en terwijl we er meteen ontspannen in gleden. We zeiden hallo en terwijl we ontspanden in de bubbels gleed mijn hand op je schoot en vond je sexy gezwollen kutje en gleed tussen je natte lippen om verder te gaan waar we waren gebleven in het zwembad.
Terwijl ik dit doe, voel ik dat je hand mijn pik grijpt en hem ook onder water begint te strelen terwijl je hoofd achterover rolt en je ogen sluiten. Ik zie de andere mensen naar de jacuzzi komen, maar blijf langzaam mijn vingers naar je toe glijden terwijl de drie anderen naast ons komen, dus we zijn allemaal de jacuzzi aan het vullen nu realiseer je je dat ze er zijn, maar blijf mijn pik onder water strelen terwijl Ik wijs je het stel aan de overkant, kijk wat er aan de hand is en glimlach naar me als ze met elkaar beginnen te spelen.

Spelen in de jacuzzi

We zijn allemaal aan het spelen in de jacuzzi en we weten het allemaal en terwijl ik om me heen kijk, glimlachen het meisje en de jongen tegenover me en terwijl ze dat ineens doen, voel ik een andere hand langzaam rond mijn dij strijken en terwijl ik naast me de dame die plezier had in het zwembad glimlachte naar me en bewoog haar hand naast de jouwe op mijn pik. Ik voelde dat je stopte en zag je toen langs me heen kijken en toen fluisterde je in mijn oor of ik kon voelen dat ik ja zei en je pauzeerde even voordat je me verder streelde met haar hand op de jouwe.

Genieten van haar

We praatten en ik legde uit dat dit je eerste keer was en ze zei dat je er goed in leek te passen toen jullie allebei mijn pik streelden en ik nog een vinger in je natte kutje begroef. Toen de ander vertrok, waren we nu met z’n vieren in de jacuzzi, de man waarvan we aannamen dat hij haar partner was en terwijl we in de bubbels bleven, vroeg hij of we zin hadden in wat plezier.
Ik keek naar je en zei dat we eerst langzaam wilden gaan, zodat je ervan zou genieten. Het meisje bewoog haar hand en ging naar de andere kant van je, zodat ze naast haar partner was en jullie twee begonnen te chatten terwijl ik je kutje bleef vingeren en het duurde niet lang voordat ik je weer voelde klaarkomen. Ik kon zien dat hij hetzelfde deed als haar en terwijl ze haar benen wijder voor hem bewoog, zag ik je naar zijn vingers kijken terwijl ze in en uit haar gleden.

Jacuzzi meisje

Tussen je dijen

Ze zag je kijken en vroeg of je met een meisje was geweest, je glimlachte en schudde je hoofd, maar zei ook dat het op je to-do-lijstje stond.
Ze leunde naar voren en terwijl haar partner haar hard vingerde, gleed ze haar lippen over een van je tepels en begon eraan te zuigen, het langzaam rond haar tong latend en er diep in zuigend. Je keek me aan en ik glimlachte toen ik je sappen in je hete kutje voelde stromen en ik wist dat je van het gevoel genoot.
Terwijl ik mijn vingers naar je toe liet glijden, voelde ik een andere hand tussen je dijen naar beneden glijden en ik wist dat ze haar hand bewoog om het ook in je kutje te laten glijden. kuste je diep. Ik voelde haar vingers tussen de mijne glijden terwijl ik er een voor een uittrok en voelde dat de hare ze verving, we kusten verder en terwijl we dat deden liet ik je mijn hand zien en je wist dat alle vingers in jou van haar waren en niet van mij.

Kletsnat

Ik voelde je benen wijder uit elkaar gaan terwijl ze aan je tepels zoog en harder in je kletsnatte kutje duwde. Je hand greep mijn pik steeds harder vast terwijl ze je vingerde en ik wist dat je snel hard zou klaarkomen. Ze knielde nu op en hij hurkte achter haar, zijn pik pompte van achteren in haar kutje terwijl ze met je speelde, de bubbels werkten hun magie op onze lichamen en met mijn harde pik in je hand gleed ik mijn hand onder je sexy als en tilde je op zodat ik onder je kon glijden.
Terwijl ik dat deed, leidde ik je over mijn pik en het verwijderen van je hand leidde het naar je kutje, en terwijl het naar binnen gleed voelde ik haar vingers je nog steeds hard uitrekken. Het voelde geweldig toen ik helemaal in je gleed en haar vingers wreven over mijn ballen en schacht terwijl ik in en uit je kutje gleed.

Harde tepels

Haar mond kwam omhoog uit je rode, gezwollen tepels waar ze aan had gezogen en gelikt en ze liet haar mond op de jouwe zakken terwijl ze van achteren werd geneukt. Haar hand ging omhoog om hard in je tepels te knijpen en terwijl ik toekeek pakte ik je hand vast en bewoog het over haar nogal grote tepels en kneep ze met je hand, je begreep de hint en begon ze zelf te bewerken terwijl je haar kuste en mijn pik bereed. Ik voelde dat je harder op me reed terwijl je genoot van het gevoel van de mond en het lichaam van een ander meisje.

Harder pompen

Dit was een enorme wending voor mij en ik begon harder in je te pompen terwijl we allemaal in het bad neukten, ik wist dat je dichtbij was door de geluiden die van je kwamen en ik kwam zelf bijna klaar. Net toen ik op het punt stond te beginnen, zag ik hem stoppen met in haar te pompen en hem stevig vasthouden terwijl hij zijn sperma diep in haar kutje pompte. Dit was een heel sexy gezicht en terwijl ik toekeek, pompte ik hard in je kutje en begon diep in je klaar te komen.
De hele tijd kreunde je en ik voelde dat je mijn pik balde en wist dat je eraan kwam terwijl ik sperma in je pompte. Je leunde hijgend achterover op me terwijl we bijkwamen en ze deden hetzelfde als we praatten Ik schoof je van mijn pik en voordat ik iets kon zeggen had ze je op de rand van het bad gezet met haar handen tussen je dijen en duwde je benen uit elkaar en haar mond naar je goed geneukte kutlippen bewegen.

Likken en slikken

Hij zei dat ze ervan hield om poesje te likken en sperma te drinken, dus het beste om haar te laten spelen, ik glimlachte en stemde ermee in toen ze haar tong in je gezwollen lippen gleed. Ik stond op en mijn pik nog steeds hard van het neuken, je gleed naar je mond en terwijl ik je haar pakte, leidde ik het naar je open mond zodat je schoon kon zuigen terwijl ze je kutje zoog en likte.
Ik stond daar terwijl je mijn pik inslikte en keek hoe hij dichter naar je toe gleed en ik knikte terwijl hij zijn mond op je tepel liet zakken en begon te zuigen terwijl hij zijn hand diep in haar kutje gleed vol met zijn sperma van eerder. Deze aandacht was teveel voor jou en je schreeuwde het uit toen je hard naar haar toe kwam en haar hoofd greep en het diep in je kutje duwde terwijl je hard op haar gezicht en tong kwam.
Mijn pik was weer keihard toen ik dit zag en terwijl ik hem met elke slag dieper in je keel duwde, zag ik dat hij hetzelfde aan je harde tepel voelde zuigen en haar volle kutje vingerde. Ik hoorde haar kreunen op een gedempte toon, diep begraven in je kutje en wist dat hij haar ook had laten klaarkomen en terwijl je ontspande liet je haar hoofd los zodat ze wat lucht kon krijgen.

Bedenkt met sperma

Ze tilde haar mond op en ik kon zien dat het bedekt was met sperma en terwijl ik toekeek, stond ze op en trok mijn harde pik uit je mond en kuste je lang en hard terwijl ze al onze sappen met je verwisselde. De man bewoog en ik ging opzij staan ​​toen jullie klaar waren met zoenen, en ze zei toen of we met hen naar de kerker wilden komen. Tot zover een langzame start, ik keek naar je en ik kon zien dat je erg opgewonden was en terwijl we in de stemming waren, stemden we toe en gingen allemaal uit de jacuzzi.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »