sdc stel

Eerst over het fenomeen wappen. Wappen is ontstaan uit de afkorting WAP, Weekend Adult Party. En wapfeestjes gaan vaak samen met de levensstijl van swingers. En speciaal voor swingers, maar ook voor alleenstaande mannen en vrouwen is er een website waarop 3 miljoen leden staan. Ja je leest het goed, 3 miljoen leden.

SDC

Het begon allemaal met een Nederlander die bedacht dat je swingers goed bij elkaar kunt brengen op een soort van datingsite. De Swingers Date Club (SDC) is van origine een Amerikaanse datingsite, maar door een Nederlander bedacht. Al vanaf het begin is deze site dus ook beschikbaar voor de Nederlandse swingersgemeenschap. Zowel nationaal (België én Nederland) als internationaal heeft SDC een ledenaantal van ongeveer 3 miljoen. Op basis van dit gegeven wordt SDC ook wel de grootste internationale swingers lifestyle community genoemd. Nergens op het internet tref je zoveel gelijkgestemden bij elkaar op één website.

Dating

Ontmoeten

Daten begint tegenwoordig niet meer in een kroeg aan de bar, maar online. En dat snappen ze bij SDC maar al te goed. Het platform biedt vele mogelijkheden om (gratis) in contact te komen met andere mensen. Zo kunnen de leden gebruik maken van een eigen messenger systeem, een mailsysteem of zelfs van een video chatbox. Vooral deze laatste wordt zeker in de weekeinden veelvuldig gebruik.
Na al dat elektronisch daten volgt natuurlijk als het even kan zo snel mogelijk een spannende erotische ontmoeting in het echte leven. Pas dan kan je ruiken en proeven met wie je van doen hebt.

Profiel mogelijkheden

De leden van SDC kunnen onder andere gebruik maken van opties c.q. mogelijkheden als speeddating, reisevenementen en swinger party’s. En in de zeer uitgebreide profielen is er de mogelijkheid om lid te worden van speciale groepen die allemaal hun eigen speciale interesse kennen, zoals bijvoorbeeld mensen die van Kinky of van Ibiza houden. Er ijn honderden speciale groepen, waarvan sommigen duizenden leden hebben.

Swingers dating

Gratis SDC lid worden

Lid worden kost je helemaal niets. Je krijgt na de aanmaak van een profiel zeven dagen de tijd om rond te kijken op deze mooie website. Op die manier kan je zelf testen of het iets voor jou of jullie is. Geïnteresseerden kunnen zich gratis aanmelden op de website SDC.com.

Helpdesk

De website heeft Nederlands sprekende helpdeskmedewerkers. Die kunnen je ter assistentie zijn als je ergens niet uitkomt. En ook zijn er vele blogs op de website terug te vinden waarin leden elkaar helpen. Zo is er een speciaal blog voor leden die beginnen met partnerruil. Je kunt daar terecht met de vele vragen die je ongetwijfeld hebt.

Gratis lid worden van SDC.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »