Swingers op Ibiza ontmoeten is eenvoudig

Swingers Ibiza

Ibiza is het eiland waarop je als swingers precies dát kunt verwachten wat je hoopt er te kunnen vinden.

Stranden en bars

Swingers ontmoet je op Ibiza op verschillende plekken. Een bekende swingers hotspot op het eiland is de bar waar duizenden mensen in de zomer iedere avond komen kijken naar de zonsondergang, Café del Mar. Maar op dergelijke locaties blijft het een beetje bij wat sjansen en weet je ook lang niet altijd zeker of je met swingers van doen hebt.

Es Cavallet

Als je zekerheid wilt dat de stelletjes die te tegenkomt ook echt swingers zijn, begeef je dan naar de zuidpunt van het eiland naar het strand dat Es Cavallet heet. Direct bij de opgang van dit strand tref je El Chiringuito Ibiza. Dit is een zeer hippe beachclub waar veel swingers met elkaar afspreken. En als je na het opgaan van het strand verder doorloopt naar rechts dan hoef je er niet raar van op te kijken als je tussen de duinen verschillende stellen met elkaar in actie ziet.

Via internet naar Ibiza

Als je via internet van te voren wilt weten waar je swingers kunt ontmoeten, dan surf je naar SDC, maak er een account aan en vervolgens wordt je lid van de groep IBIZA. In die groep spreken honderden swingers met elkaar af, nog voor ze afreizen naar het eiland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »