Het eiland is weer open, tijd om te spelen

eiland

Het eiland gaat weer open. We hebben nu 3 stellen, allemaal al maanden geleden geboekt. Het laatste stel verbleef 4 dagen in onze flat op het vasteland. De dubbele vaccinatie Elke dag geverifieerd en getest. We waren weer condooms aan het gebruiken met gasten, en ik had seks gehad met de eerste vrouw.

Zwembad

Ik had de laatste echtgenoot niet gezien, hij was naar verluidt in de 70 en werkte zich een weg door alle dames. Zijn vrouw Anna bracht het grootste deel van haar tijd door bij het zwembad. Een paar medewerkers praatten met haar, maar ze had nooit meer gedaan dan in de zon liggen.

Russisch

3 dagen na haar aankomst op het eiland kwam ik terug van mijn controles op de waterzuiveringsinstallatie. Anna lag op een van de afgelegen bedden, we noemen ze ligbedden, maar ze zijn om te neuken. Ze was in de veertig en sprak met een sterk Russisch accent. “Goedemorgen”

“Hallo, geniet je van de zon?”

‘Ik heb je hier elke ochtend zien komen.’

“Ben je mij aan het stalken?”

‘Dat was ik ook, maar jij hebt dienst?’

“Mijn taken zijn vloeiend, zolang ik ze elke dag voltooi.”

‘Je hebt dienst.’ Ze stopte haar vinger in mijn tailleband, trok en liet hem terugschieten.

Ik rolde mijn korte broek naar beneden, “Ik heb geen dienst.”

Vastbinden

Ik zat op het bed, Anna hield mijn pik vast. Ik kuste haar, ze vertelde me dat ze me leuk vond. Ze vroeg me haar vast te binden aan het bed. “Bind me vast, eet me op en neuk me, dan kun je doen wat je wilt.” Ik gebruikte de zijde om haar vast te binden als een zeester. “Eet me op en neuk me.” Dus ik deed. Ze was harig, geen pit in haar, ik verwachtte half de lading van haar man.

“Neukt hij je?”

“Een jaar lang elke dag, maar sinds we hier zijn gekomen, iedereen behalve mij.”

“Sommigen profiteren van dit eiland en vergeten de thuisbasis.”

Anna keek verward, “Thuisbasis, oh, vreet me op en neuk me.”

Drie keer

Ik begroef mijn gezicht in haar kutje, ze begon vies te praten, ze trok aan de zijden touwen, haar woorden werden onderbroken door geluiden die normaal alleen voor pornofilms zijn bedoeld. Ik dacht dat ze 3 keer kwam. Ik ben naar het buitenland geklommen, alleen vergetend om condooms op te doen. Haar lichaam was warm, goed gebruind en ze had het fit gehouden. Terwijl haar lichaam op het bed onder me stuiterde, trok ze aan de zijde. Ik verbaasde mezelf toen ik ontdekte hoeveel ik genoot van haar vastgebonden lichaam. Ik kwam zoals zij deed.

“Iets?”

“Alles wat je wilt.”

Ik liet haar armen vastgebonden, maar liet haar enkels los. Ik trok nog een condoom om, tilde haar benen op en duwde in haar anus.

“Ooo vuile jongen. Ik heb iets gezegd, dat had ik nooit gedacht.”

‘Je hebt alles gezegd, maar je hoeft alleen maar te stoppen.’

“Fuck it baby, hard en snel.”

De hele tijd vertelde ze me dat ze het leuk vond en haar geluiden maakte. Ik vulde het uitgetrokken condoom en liet haar benen zakken. Ik maakte haar los, hinkend op een nieuwe insertie, maar ze stuurde me weg. “Ik ben hier morgen.”

Elke dag

Elke dag ging ik naar de waterplant om mijn controles te doen. Elke dag op mijn weg terug naar het hotel vond ik Anna op het afgelegen bed met haar tas met zijden touwen. Elke dag bond ik haar vast en neukte haar, liet haar toen los en neukte haar op mijn manier, soms een keer soms twee keer.

Na een paar weken kwamen Sami, de kapitein van wat hij het eilandschip noemde en mijn stand-in voor andere taken, met me mee om mijn controles te doen. Op de terugweg lag Anna daar op het bed. “Hallo Sam” ze herinnerde zich hem van haar reis vanaf het vasteland.

Sami corrigeerde haar niet, “Hoe gaat het met je Anna?”

‘Laat Sam zien wat hij moet doen.’ Ze duwde de tas naar me toe.

‘Ik zal deze arm en been Sami doen, als jij jouw kant doet.’ We bonden haar vast en namen elk een tiet, toen gingen onze handen omlaag. “Eet haar en neuk haar.” Sami boog zijn hoofd naar haar kutje en ik kuste en pakte haar tieten. Ik maakte ruimte voor hem toen hij haar begon te neuken. De hele tijd vertelde ze ons allebei hoe goed Sami was.

Anna kwam net voor Sami, toen Sami haar een paar extra stoten gaf, ik trok een condoom om en nam zijn plaats in, ze kwam meteen. Ik pompte haar tot ik klaarkwam en gaf haar nog een gigantisch zaad. De hele tijd kreunde ze en zei ze dat ik haar goed aan het neuken was.

Onze beurt

We maakten haar los en zeiden tegen Sami “het is nu onze beurt”. Ik bond Anna’s handen achter haar rug en hielp haar in evenwicht te blijven terwijl ze schrijlings zat en Sami’s pik in haar nam. Ik duwde haar naar voren om plat op hem te gaan liggen. “Je bent zo groot Sami.” Ik duwde mijn pik in haar kont, voelde Sami in haar kut, ze had gelijk dat hij groot was. “O God, dat is goed.” Ze vertelde het ons en kreunde, terwijl ze ons allebei bleef prijzen.

De allerbeste

Sami en ik hadden veel vrouwen op deze manier meegenomen, maar het was de eerste keer met gebonden handen. Ik liet mijn handen over haar onderarmen glijden terwijl ik haar stootte. Sami kuste en hield haar vast. Ze kwam twee keer voor mij en opnieuw nadat ik haar verliet en Sami bukte onder haar terwijl ze haar kutje beukte. Ze zei de hele tijd dat het de beste neukbeurt was die ze ooit had gehad.

Zonder condoom

Ik maakte haar los en ze stapte van Sami af. Ze vertelde hem dat hij zo groot was en bedankte hem. Toen we allebei bewogen, hield ze mijn pols vast. We zagen Sami teruglopen naar het hotel. Ze nam me weer mee naar binnen, dit keer niet zo spraakzaam. We bedreven de liefde, zacht en liefdevol. Ik dacht ‘ik wil dit zonder condoom doen’. Het is waar, ik heb liever geen rubber, maar die keer als het niet voor de hotelregel was, zou ik het hebben getrokken?

Vertaald van Swingingheaven

1 gedachte over “Het eiland is weer open, tijd om te spelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »