Bedbuddy

Arja vertelt openhartig over haar ervaring met een bed buddy, iemand met wie ze seks heeft maar verder geen romantische relatie heeft. “Het voelde goed om te weten dat we geen verwachtingen van elkaar hadden,” zegt ze.

Geen vaste relatie

Arja is al een tijdje single en heeft geen behoefte aan een vaste relatie. Maar ze mist wel de intimiteit en seksualiteit die daarbij horen. Toen een oude bekende haar benaderde met het voorstel om bed buddies te worden, was ze geïnteresseerd.

Romantiek was er niet

Hoewel ze elkaar al jaren kenden, was er nooit sprake geweest van romantische gevoelens tussen hen. Arja twijfelde wel even voordat ze akkoord ging, omdat ze bang was dat het de vriendschap zou verpesten. Maar ze besloot het toch te proberen.

“Ik was verrast hoe goed het voelde,” zegt Arja. “We hadden geen verwachtingen van elkaar, we hoefden geen relatie op te bouwen. Het was gewoon seks en daarna gingen we verder met ons eigen leven.”

Minder eenzaam

Volgens Arja heeft de bed buddy-relatie ervoor gezorgd dat ze zich minder eenzaam voelt. “Ik kan mijn behoeften vervullen zonder me schuldig te voelen of me zorgen te maken over de toekomst. Het is een geweldige manier om wat spanning in mijn leven te brengen.”

Hoewel Arja blij is met haar bed buddy, erkent ze dat het niet voor iedereen werkt. “Je moet echt op dezelfde pagina zitten en duidelijke grenzen stellen. Anders kan het tot teleurstelling en pijn leiden.”

Arja en haar bed buddy hebben afgesproken om het contact te stoppen als een van hen zich toch verliefd zou gaan voelen. “We weten dat dit niet voor altijd kan duren, maar voor nu werkt het heel goed voor ons,” zegt ze.

Geen romantiek, wel seks

Kortom, Arja ervaart de bed buddy-relatie als een positieve en bevredigende manier om intimiteit en seksualiteit in haar leven te brengen zonder de druk van een romantische relatie. Ze benadrukt echter wel dat het belangrijk is om duidelijke grenzen te stellen en ervoor te zorgen dat beide partijen op dezelfde frequentie zitten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »