De hond uitlaten werd een avontuur

Dog walk

Ik las enkele lokale profielen op een swingers website toen ik iemand zag die vroeger mijn buurvrouw was. Ik zal haar G noemen voor dit verhaal. Ik bladerde door haar profiel en pauzeerde op haar foto’s waar ik haar enorme witte borsten zag met donkere tepels die zo groot waren als Rolo chocoladesnoepjes

Bericht

Ik dacht bij mezelf dat ik G een bericht moest sturen en kijken of ze antwoord zou geven. De volgende dag logde ik in en vond een bericht in mijn inbox waarin ik werd gevraagd om lid te worden van één van de chatrooms. We praatten een tijdje en gingen toen op de cam waar G me haar enorme tieten liet zien en hoe ze aan haar enorme tepels kon zuigen. 

Wandeling

Later op de dag ging ik met mijn hond wandelen in het plaatselijke park. Toen ik het park binnenliep, hoorde ik mijn naam geroepen worden vanuit een bosrijke omgeving. Ik liep erheen en zag G wachten die haar enorme tieten streelde en vroeg of ik wilde spelen. Ik bevond me in de bosjes als een neergeschoten hond die achter me aan werd getrokken. Ik streelde, kuste en zoog op haar geweldige tieten. Ik voel de tepels tussen mijn lippen groeien. 

Als een expert

A begon voorover te leunen en reikte nu naar keiharde dikke lul die ze al snel uit mijn korte broek en in haar hand had. Ze streelde, aaide en trok en speelde met mijn ballen als een expert. Ik keek in haar geile ogen en ze schonk me een boosaardige glimlach terwijl ze op haar knieën viel, likte aan de punt van mijn pik en ik begon al heftig te druppelen. 

Deep throat

Als een volleerd pornoster wist G mijn – toch niet klein uitgevallen – pik in zijn geheel naar binnen te zuigen. Wat was dat geil om mijn schacht zo in een mooie mond te zien verdwijnen. 
G sloot haar lippen en zoog, likte en speelde terwijl ze haar eigen harde dikke tepels streelde. Ik zag een hoofd op en neer schommelen en harder zuigen dan alles wat ik eerder heb meegemaakt. Het duurde niet lang voordat ik waarschuwde dat ik zou komen en wilde over haar tieten klaarkomen. Maar nee. G wilde elke druppel voor zichzelf, harder en langer zuigen en sneller worden. Zelfs niet kokhalzend als mijn ballen haar kin raakten. Bang dat ik zo hard klaarkwam met G die haar lippen over de kop van mijn pik sloot. Ze nam elke druppel slikken en slurpend terwijl ik probeerde mijn pik nog verder naar binnen te duwen.

Afscheid

G stond toen op en we kusten lang en hard. Oh my god, ik wilde meer, maar G zei deze week niet. Maar ze stelde voor elkaar te ontmoeten als ik de hond weer zou uitlaten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »