Zo heten de bijzondere piercings

Piercings

Piercings zijn al eeuwenlang een manier voor mensen om zichzelf te uiten, hun individualiteit te tonen en hun lichaam te versieren. Van de traditionele oorbel tot de meer avontuurlijke tongpiercing, er zijn talloze manieren om je lichaam te versieren met deze kleine stukjes metaal. Maar wist je dat er een hele wereld van unieke en bijzondere piercings is die verder gaan dan de standaard oorbel of neuspiercing? Laten we samen deze fascinerende wereld verkennen.

Dermal piercing

Een van de meest unieke piercings is de dermal piercing. Deze piercing wordt direct in de huid geplaatst, zonder een ingang en uitgangspunt zoals bij traditionele piercings. Het resultaat is een enkel juweel dat lijkt te zweven op de huid. Dermal piercings kunnen overal op het lichaam worden geplaatst, waardoor ze een populaire keuze zijn voor diegenen die op zoek zijn naar iets echt unieks.

Industriële piercing

Een andere bijzondere piercing is de industriële piercing. Deze piercing bestaat uit twee gaatjes in het oor die met elkaar verbonden zijn door een enkele staaf. Het resultaat is een opvallende en gedurfde look die zeker de aandacht zal trekken. Industriële piercings kunnen horizontaal, verticaal of zelfs diagonaal worden geplaatst, afhankelijk van de vorm van je oor en je persoonlijke voorkeur.

Transdermale piercing

Voor degenen die op zoek zijn naar iets echt unieks, is er de transdermale piercing. Deze piercing gaat door de huid en het onderliggende weefsel, met een deel van het sieraad dat zichtbaar is aan de oppervlakte en een deel dat onder de huid zit. Transdermale piercings vereisen een meer ingrijpende procedure dan traditionele piercings, maar het resultaat is een piercing die echt opvalt.

Smiley piercing

Een andere unieke piercing is de smiley piercing, zo genoemd omdat hij zichtbaar is wanneer je lacht. Deze piercing gaat door het dunne stukje weefsel dat je bovenlip verbindt met je tandvlees. Hoewel het een subtiele piercing is, kan het een leuke en onverwachte manier zijn om je persoonlijkheid te tonen.

Stierenpiercing

Tot slot is er de septum piercing, ook wel bekend als de “stierenpiercing”. Deze piercing gaat door het dunne stukje huid in het midden van je neus, tussen je neusgaten. Hoewel het een meer traditionele piercing is, heeft het een edgy en moderne uitstraling die het een populaire keuze maakt voor mensen van alle leeftijden.

Dit zijn slechts enkele van de vele unieke en bijzondere piercings die er zijn. Of je nu op zoek bent naar iets subtiels en onverwachts of iets dat echt opvalt, er is een piercing voor jou. Het belangrijkste is om een piercing te kiezen die bij jouw persoonlijkheid en stijl past. En vergeet niet, het is jouw lichaam, dus versier het op een manier die jou gelukkig maakt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »