Dit zijn de tien meest vreemde piercings

Piercings

Piercings zijn al eeuwenlang een manier voor mensen om zichzelf te uiten, hun identiteit te verkennen en hun lichaam te versieren. Maar sommige mensen nemen deze kunstvorm naar een heel nieuw niveau, met piercings die je misschien niet eens voor mogelijk hield. Hier zijn de tien meest vreemde piercings die je ooit zult zien.

Uvula piercing

Laten we beginnen met de uvula piercing. Ja, je leest het goed. De uvula is dat kleine, kegelvormige stukje weefsel dat achterin je keel hangt. Hoewel het een ongebruikelijke keuze is, zijn er mensen die ervoor kiezen om dit deel van hun lichaam te versieren. Het is echter niet zonder risico’s, aangezien het kan leiden tot ernstige gezondheidsproblemen zoals infecties en ademhalingsproblemen.

Handweb piercing

Vervolgens hebben we de handweb piercing. Dit is een piercing die wordt geplaatst in het webachtige stuk huid tussen je duim en wijsvinger. Hoewel het een unieke en opvallende look kan geven, is het ook een van de meest pijnlijke piercings om te krijgen en heeft het een hoge kans op uitgroeien.

Corset piercing

Dan is er de corset piercing. Deze piercing simuleert het uiterlijk van een korset, met meerdere piercings aan beide zijden van de rug die met linten aan elkaar zijn geregen. Hoewel het er ongetwijfeld indrukwekkend uitziet, is het meestal een tijdelijke piercing vanwege het hoge risico op infectie en afstoting.

Tandpiercing

Een andere ongewone piercing is de tandpiercing. Dit houdt in dat er een klein gaatje in de tand wordt geboord waarin een klein juweel wordt geplaatst. Hoewel het een subtiele manier kan zijn om je glimlach te versieren, kan het ook leiden tot tandbederf en andere mondgezondheidsproblemen.

Eyeball piercing

De volgende op de lijst is de eyeball piercing, ook wel bekend als eyeball jewelry. Dit houdt in dat er een klein stukje sieraad op het oog wordt geplaatst. Het is een zeer controversiële piercing vanwege de mogelijke risico’s, waaronder blindheid.

Cheek piercing

Vervolgens hebben we de cheek piercing, die door de wang gaat. Hoewel het een interessante look kan geven, kan het ook leiden tot littekens en problemen met eten en praten.

Madison piercing

Een andere ongewone piercing is de Madison piercing, genoemd naar de actrice Madison Stone die de eerste was die deze piercing kreeg. Het is een oppervlaktepiercing aan de voorkant van de nek, net boven het sleutelbeen.

Surface tragus piercing

Dan is er de surface tragus piercing, die door het stukje huid gaat dat over het oor loopt. Het is een moeilijke piercing om te krijgen en te behouden vanwege het hoge risico op afstoting.

Bridge piercing

De penultimate piercing op onze lijst is de bridge piercing, die door het stukje huid gaat dat tussen de ogen loopt. Het is een opvallende piercing, maar het kan ook leiden tot complicaties zoals infecties en littekens.

Genital beading (pearling)

Tot slot hebben we de genital beading, ook wel bekend als pearling. Dit houdt in dat er kleine kralen onder de huid van de genitaliën worden geplaatst. Hoewel het een unieke look kan geven, is het ook een van de meest risicovolle piercings om te krijgen.

Dus daar heb je het, de tien meest vreemde piercings die je ooit zult zien. Hoewel ze misschien niet voor iedereen zijn, zijn ze een bewijs van de vele manieren waarop mensen hun lichaam gebruiken om zichzelf uit te drukken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »