Zij ging vreemd met een F1 coureur

F1 oldtimer

Soms duiken er verhalen op in je inbox waar het er zo dik bovenop ligt dat het fictie is, dat ik er om moet lachen. Deze keer kreeg ik de complete conversatie opgestuurd tussen Gisele Bündchen en haar vriend. Nogmaals, het is zeker niet echt gebeurd, maar ik wil het jullie toch niet onthouden.

Conversatie

Mark: Gisele, het is 5 uur ’s ochtends. Waar ben je geweest? Je ziet er… anders uit.

Gisele: Oh, ik was gewoon op een feestje met wat vriendinnen, weet je. Niets bijzonders.

Mark: Je vriendinnen hebben me gebeld en vertelden me dat je vermoedelijk drugs hebt gebruikt en… dat je bent vreemdgegaan met een beroemde Formule 1-coureur. Wat is er gebeurd, Gisele?

Gisele Bündchen: lacht nerveus Dat is belachelijk, ze overdrijven! Ik heb gewoon een gezellige avond gehad, meer niet.

Mark: Gisele, je kunt eerlijk tegen me zijn. Als er iets is gebeurd, vertel het me dan. Het is beter om de waarheid te kennen.

Gisele: zucht Oké, ik heb misschien wat cocaïne gebruikt, maar het was echt maar een klein beetje. Het was gewoon om wat energie te krijgen. En dat vreemdgaan… dat is een misverstand.

Mark: Gisele, we hebben samen afgesproken dat we geen drugs zouden gebruiken. Hoe kon je dat doen? En wat bedoel je met een misverstand?

Gisele: Ik weet het, en het spijt me. Ik voelde me gewoon zo uitgeput en iedereen leek zo opgewekt. Ik dacht dat het me zou helpen om me beter te voelen. Wat betreft het vreemdgaan, ik heb gedanst met die Formule 1-coureur, maar er is niets gebeurd tussen ons, echt waar.

Mark: Gisele, ik wil je graag geloven, maar je vriendinnen leken er behoorlijk zeker van. Ze zeiden dat jullie samen in een privéruimte waren en dat het er intiem uitzag.

Gisele: kijkt naar de grond Oké, ik zal je de hele waarheid vertellen. We hebben inderdaad wat tijd doorgebracht in een privéruimte, en hij probeerde me te zoenen. Maar ik heb hem weggeduwd en gezegd dat ik een relatie heb en dat ik van jou houd.

Mark: Dat stelt me een beetje gerust, maar ik ben nog steeds teleurgesteld dat je de situatie überhaupt hebt laten gebeuren. En ik ben boos over het drugsgebruik. We moeten praten over hoe we hiermee omgaan.

Gisele: Ik weet het, en ik begrijp dat je teleurgesteld bent. Het was een fout, en ik had beter moeten weten. Ik zal er alles aan doen om het goed te maken en je vertrouwen terug te winnen.

Mark: Ik stel voor dat we samen naar een therapeut gaan om onze relatie te versterken en te zorgen dat zoiets nooit meer gebeurt. Ook wil ik dat je belooft om nooit meer drugs te gebruiken.

Gisele: Dat is een goed idee en ik ga ermee akkoord. Ik beloof je dat ik geen drugs meer zal gebruiken. Ik hou van je en ik wil deze relatie niet in gevaar brengen.

Mark: Dat waardeer ik, Gisele. Ik hou ook van jou en ik wil samen met jou aan onze relatie werken. Laten we hier van leren en sterker uitkomen.

Gisele: Je hebt gelijk, we kunnen hier samen doorheen. Ik zal ook mijn excuses aanbieden aan mijn vriendinnen voor de zorgen die ik heb veroorzaakt en hen bedanken voor het kijken naar mij.

Mark: Dat is een goed idee. Ik ben blij dat je verantwoordelijkheid neemt voor je acties. Laten we nu proberen wat rust te krijgen en morgen beginnen met het plannen van onze volgende stappen.

Gisele: Ja, dat is een goed plan. Nogmaals, het spijt me echt voor alles en ik waardeer je geduld en begrip.

Mark: Dankjewel, Gisele. Laten we hier samen sterker uitkomen en ervoor zorgen dat zoiets nooit meer gebeurt.

Gisele en Mark gaan naar bed, vastbesloten om hun relatie te herstellen en sterker te maken na de gebeurtenissen van die avond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »