Kreta Trio

Lezerspost. Deze keer van Mark en Emily. Zij hadden een avontuurtje op het Griekse vakantie eiland Kreta. En dat avontuurtje delen ze met ons:

Als eerste kwamen we ’s ochtends aan op het vliegveld van Kreta, Griekenland. Mijn vrouw en ik waren allebei erg opgewonden om deze vakantie te beginnen. Het plan voor deze reis was om de tradities en cultuur van het land te ervaren.

We ontmoetten Anna

We hadden een paar dagen in het gebied geboekt en dit is waar we voor het eerst leerden over een vrouw uit Duitsland, Anna. Anna was een 28-jarige vrouw die op Kreta woonde en haar vakantiedagen innam om andere mensen die in het land reisden, met de locals en de cultuur bekend te maken.
We raakten meteen bevriend met Anna en hadden op het eerste gezicht een verbinding met haar. Zij was het soort persoon waarmee je kon lachen en genieten van het avontuur, en een gezonde dosis ondeugendheid was net wat we nodig hadden.

We begonnen samen plannen te maken voor onze vakantie waaronder een dagje paardrijden langs de kust en een boottocht langs de kust. We hadden er veel lol mee! Het ondeugende kwam echt in beeld toen we dat avondeten in een restaurant hadden.

Een paar wijntjes…

Na een paar glazen wijn begon het gesprek over seksualiteit omdat Anna wilde weten hoe open we waren over dingen. Voor mij en mijn vrouw was dit ons eerste kennismaking met een vorm van polyamorie en we waren aangenaam verrast hoe gemakkelijk we erover konden praten. We kwamen uiteindelijk eruit dat we met zijn drieën aan onze trio wilden beginnen. Anna zou spannende suggesties en ideeën aanmoedigen.

Hotelkamer

Na een paar minuten voorbereiding gingen we naar onze hotelkamer en begon het fantasierijke avontuur. We genoten allemaal van de nieuwe ervaring en het was heerlijk om al dit avontuur te delen. Anna was een prachtig, ervaren en avontuurlijk individu, wat ons gelukkig maakte. We sloten de avond in een intieme omhelzing en ervoeren allemaal het gelukkige gevoel. Na deze ervaring zijn mijn vrouw en ik veel meer open geworden over seksualiteit en we zullen nooit vergeten hoe Anna ons informeerde en liet genieten. Deze ervaring in Kreta heeft ons veel comfort en vertrouwen gegeven in onze relatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »