Geheime missie

Swingers gaan meestal samen op pad en beleven dan spannende en erotische avonturen. Ik niet, ik beleef ze alleen en ik word soms gek van het feit dat ik het niet ieder uur van de dag kan delen met iemand. Het blijven mijn geheime missies.

Hoe het begon

Op mijn werk waren de meeste van mijn collega’s zwaar preuts. De kerels werden nooit eens verrast door hun vrouwtje met een geil setje aan thuis op de bank in plaats van de aardappels op tafel. En de vrouwen giebelden al stom als er een glazenwasser om een emmertje water kwam vragen.
Maar er waren twee collega’s die wel degelijk ondeugend waren. Regelmatig bespraken ze samen wat ze in het weekend hadden meegemaakt als ze naar de Fun4two of de Fatamorgana waren geweest met hun meisjes.

Net te hard

En die besprekingen waren net altijd een beetje té hard als ik in de buurt was, had ik opgemerkt. Allebei de mannen vielen binnen de door mij opgestelde criteria en werden gekenmerkt als ’te doen’.
Toen we op een vrijdag extra vroeg klaar waren omdat er een bedrijfsborrels was om een goed kwartaal af te sluiten, raakte ik met de twee in gesprek. Ze peilden mijn interesse voor een bezoek aan de clubs waar ze zelf ook kwamen, zonder verplichtingen. Als vanzelfsprekend nodigden ze ook mijn man Martin uit.

Ladies night

Overleg

Ik zei dat het voor mij allemaal nieuw was en dat ik overleg wilde plegen met Martin. Ik had eigenlijk helemaal geen idee hoe hij daar in stond. Er gingen een paar weken voorbij waarin ik op de achtergrond voorzichtig probeerde te polsen hoe Martin er in stond. Nou was dat al niet positief voorafgaand want hij is nogal jaloers aangelegd.
Ikzelf kreeg er echter steeds meer interesse in, mede ook omdat ik lid was geworden van wat Facebook groepen waarin er door clubbezoekers uitvoerig werd besproken wat er allemaal plaatsvond in de weekenden.

Zonder

Het werd steeds duidelijker dat Martin niet in was voor bezoeken aan enige swingersclub. Maar mijn nieuwsgierigheid was intussen buitenproportioneel gegroeid. En als vrouw alleen val je ten prooi als je zo’n zaak bezoekt, dat was me ook wel duidelijk geworden.
De oplossing leek gevonden in mijn collega’s, die op hun beurt weer moesten overleggen of hun vrouwen het leuk zouden vinden als er een extra meisje mee zou gaan. Nou en of ze dat leuk vonden.

Missies

Dat was dus het begin van mijn geheime missies. Missies die me talloze avonden brachten in zowel de Fun4two als in de Fata Morgana. In wisselende samenstellingen bezocht ik de clubs. Soms met een stel, soms met beide stellen en een paar keer was ik er zelfs met de meiden op lady’s night.

Rampscenario

Tot op vorige week vrijdag. Het was gigolo avond. Er zijn dan alleen dames welkom in de club en de club zelf regelt dan een aantal mannen die ter beschikking staan van de gasten. Altijd netjes op de achtergrond zonder zich op te dringen.
Ik sta met Anja aan de bar wat te drinken. Onze interesse ging nooit uit naar de gigolo’s, al zaten onze ogen natuurlijk niet in onze handtassen.
Ik werd terwijl we stonden te kletsen op mijn schouder getikt en toen ik omdraaide wist ik hoe mensen zich voelen die aan een hartaanval sterven.

Lingerie

Martin

De persoon die me op mijn schouder tikte keek me recht in mijn ogen aan toen ik mijn hoofd draaide, zonder iets te zeggen.
Deze gigolo bleek er één te zijn waar ik al jaren eerder een keer voor was gevallen. Het was Martin! We beseften beiden meteen dat we een geheim deelden en daarom niet kwaad op elkaar konden worden.
We hebben ons omgekleed en zijn naar huis gereden.

De blik van de gigolo deed me verstijven

Thuis

Thuis aangekomen raakten we niet uitgesproken over de avonturen die we – naar wat nu bleek allebei – regelmatig als geheime missie beleefden. Meer dan vijf maanden heeft het geduurd voor we elkaar betrapten. En in vijf maanden tijd bleek het dat we heel heel veel geile, spannende en mooie dingen hadden meegemaakt.

Uiteindelijk hebben we beiden besloten om er een punt achter te zetten om te ontdekken hoe het is om als stel een parenclub te bezoeken. En nu Martin zijn jaloezie goed gedag heeft kunnen zeggen blijkt dat we het prima trekken zo samen. We staan weer voor nieuwe spannende uitdagingen nu!

1 gedachte over “Mijn geheime missies

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »