Hoe bevredig je een vrouw oraal?

Orale bevrediging, beffen

Orale bevrediging van een vrouw is eigenlijk gewoon zoals de meeste mensen het noemen: beffen. We nemen je mee in de geheime van het beffen.

De basisregels voor hoe je een vrouw oraal kunt bevredigen

 1. Wees lief en aandachtig – luister naar wat zij zegt en reageer erop met aandachtige strelingen en kussen. Wees geduldig en laat haar de snelheid bepalen.
 2. Begin met likken en kussen, laat haar genieten van je tong die rustig over haar intiemste plekjes glijdt.
 3. Stimuleer haar met je vingers door subtiel over haar clitoris te wrijven.
 4. Gebruik je tong om de clitoris, lippen en openingen te verkennen. Vary met snelheid, druk en techniek.
 5. Laat je lippen zachtjes haar binnenste plekjes kussen.
 6. Als je eenmaal op het juiste moment bent, kun je haar meer verrassen door te variëren in techniek. Gebruik je tong om rondjes te draaien, je vinger om haar G-spot te stimuleren en je lippen voor extra stimulatie.
 7. Bouw de opwinding op door de druk, snelheid en diepte te variëren totdat ze schreeuwt van genot.
 8. Denk aan wat ze lekker vindt en stel jezelf voor hoe haar lichaam reageert. Blijf communiceren om er zeker van te zijn dat je de juiste technieken gebruikt.
 9. Laat haar naar meer verlangen door steeds net niet haar climax te bereiken.
 10. Tenslotte, als je haar tot een intens hoogtepunt brengt, laat haar weten hoeveel ze voor je betekent. Laat haar weten dat zij de enigeDe technieken om te stimuleren waar een vrouw het meest van geniet1. Stimulatie van gevoelige plekjes:

De meeste vrouwen genieten van een zacht op-en-neer gaand strelen van hun gevoelige plekjes zoals de binnenkant van de dijen of de zijkanten van de borsten. Met vingerstrelingen, zachte likken en kussen kunt u deze plekjes stimuleren om kleine explosies van plezier op te wekken.

 1. Veelvoudige Stimulatie:

Veelvoudige stimulatie is een techniek waarbij je verschillende sensuele activiteiten kunt toepassen op dezelfde plek. Probeer bijvoorbeeld een combinatie van strelingen, knijpen, kussen en likken.

 1. Klaarkomen:

Oproepen tot klaarkomen is een van de beste manieren om het verder te laten escaleren. Laat haar weten dat je intens van haar geniet, om haar te helpen de laatste stap te zetten om haar ultieme genot te bereiken.

 1. Variatie:

Niets is zo verkwikkend als variatie! Probeer verschillende technieken uit om te zien wat voor haar het prettigste is. Ook als het gaat om haar favoriete stimulatie, kun je afwisselen door wat lager en hoger te bewegen.

 1. Stimuleren met een vibrator:

Een vibrator kan de stimulatie helpen verhogen door de directe sensatie op de gevoelige plekjes. Probeer verschillende trillingsgevoeligheden uit om te zien wat het meest aangenaam is voor haar.

Wat je moet weten over hoe je de juiste druk en tempo kunt toepassen

De juiste druk en tempo toepassen is een veelvoorkomende uitdaging in het leven. Het kan moeilijk zijn om de juiste balans te vinden tussen het verlangen naar verandering en meer georganiseerdheid. Als je de juiste druk en het juiste tempo kunt toepassen, scheelt dat veel stress en geeft het je meer tijd om op een ontspannen manier dingen te doen.

Het helpt om te begrijpen waar je die druk en het tempo uit moet halen. Het is belangrijk om te begrijpen hoe je jezelf en anderen kunt uitdagen om de beste resultaten te bereiken. Door de juiste druk op de juiste plekken op de juiste momenten toe te passen, kan het tempo waarmee je jouw doelen bereikt sterk toenemen.

Lik je de vrouw of het ijsje?
Likken we het ijsje of de vrouw?

Het is ook belangrijk om te begrijpen wanneer je het tempo moet verlagen. Je hebt een pauze nodig om af en toe te reflecteren op wat je hebt bereikt. Vermijd ook de controle-instelling en de angst om te stoppen, omdat je dit je kans op succes kan beperken.

Leren om te ontspannen is ook belangrijk om de juiste druk en het juiste tempo te behouden. Neem tijd om jezelf te verzorgen, aandacht te geven aan je relaties en te genieten van eenvoudige momenten. Door te leren hoe je je moet ontspannen en je vermoeidheid herstellen, kun je productiever worden.

Tot slot, is het belangrijk om uitdagingen te omarmen en niet bang te zijn om te falen. Het is essentieel om herstelstrategieën toe te passen en je beste te doen om je doelen te bereiken. Door op deze manier te werken, kun je succesvol zijn bij het toepassen van de juiste druk en het juiste tempo.

De beste hints en tips over hoe je haar fantastische orale seks kunt geven

1. Neem de tijd. Orale seks is meestal het meest opwindend als je er de tijd voor neemt. Neem de tijd om je partner te verkennen – streel, kus en lik haar intieme plekken.

 1. Geef haar verrassingen. Verras haar met nieuwe technieken, zoals stimuleren met je tong of knijpen en plagen met je lippen.
 2. Wees toegewijd. Als je echt goede orale seks wilt geven, dan moet je toegewijd zijn aan het proces. Blijf consistent in je acties en streven naar het verkrijgen van een climax, zodat je haar een onvergetelijke ervaring kan geven.
 3. Luister naar haar lichaam. Haar lichaam vertelt je waar ze van houdt, als je luistert. Concentreer je op haar reacties en pas je technieken aan totdat ze de juiste respons geeft.
 4. Speel met druk. Verander de druk waarmee je haar bewerkt. Experimenteer met het gebruik van je tong, lippen en vingers, zodat je precies kan ontdekken wat ze het lekkerst vindt.
 5. Stimuleer haar clitoris. Stimuleer de clitoris met kleine cirkelvormige bewegingen met je tong of lippen om haar te helpen een orgasme te bereiken.
 6. Wees creatief. Gebruik je fantasie om ervoor te zorgen dat je haar opwindt en begeert. Wees niet bang om buiten de lijntjes te kleuren, experimenteer met dingen die ze anders misschien nog nooit heeft ervaren.
 7. Praat erover. Vergeet niet dat communicatie ook essentieel is als het gaat om seks. Praat met haar over wat ze lekker vindt. Door over orale seks te praten laat je haar weten dat je om haar geeft en dat je betrokken bent bij haar plezier.Hoe je haar meer bevrediging kunt geven met behulp van speeltjesGeniet samen van de magische, explorative wereld van vibraties en sensuele speeltjes. Door het toevoegen van erotische speeltjes aan uw slaapkameravonturen krijgt u beiden meer bevrediging, want samen spelen met speeltjes biedt precies de juiste hoeveelheid spanning, opwinding en interesse. Kies speeltjes die bij uw interesses passen, waar u beiden ontspannen bij voelt.

Begin met een body massage

Begin met wat zachte, ontspannende stimulatie met een body massage. Laat je partner losjes genieten van de sensuele rimpels van het lichaam. Daarna kunt u experimenteren met een trillende dildo, waarvan de perfecte vibraties de juiste plaatsen op je partner raken. Of ga voor wat extra opwinding met een kleine clitorisvibrator, die je partner een spannend orgasme zal bezorgen.

Neem dan wat tijd om samen te spelen met verschillende vibraties, terwijl je partner kijkt waar je mee speelt. U kan ook proberen andere speeltjes zoals vibrator-eitjes, anaal pluggen of cockringen. Probeer de verschillende snelheden en patronen uit om te voelen wat het beste voelt voor je partner. Kijk hoe ver je kan gaan en beleef een verrassend avontuur!

Laat dit avontuur niet eindigen als je klaar bent. Praat er samen over wat je leuk vond, wat je anders zou willen proberen en hoe je meer plezier kunt maken met deze speeltjes. Vul je arsenaal aan met andere sensuele speeltjes en geniet samen van de passie, opwinding en ontdekkingsreis die je met elkaar zal beleven.

Wat je moet doen als je haar te gevoelig maakt als je haar oraal bevredigt

Als je haar te gevoelig maakt, probeer dan een wat zachtere aanpak. Ga subtieler te werk met je tong en mond, in plaats van hard en ongeduldig te zijn. Probeer een combinatie van zachtheid en kracht te vinden, zodat je elkaar op een plezierige manier kunt bevredigen. Kijk naar haar lichaamstaal en antwoord gebarentaal en leer te luisteren naar wat zij communiceert, zodat je precies weet wat ze prettig vindt. Adem langzaam in en uit, om je te kalmeren als je stress krijgt. Geniet van de momenten en neem de tijd om er van te genieten.

Orale bevrediging
Orale bevrediging

Geheimen die je absoluut moet weten over het geven van goede orale seks aan een vrouw

1. Maak het leuk. Seksuele energie wordt gecreëerd door deze leuk te maken. Probeer ontspannen te zijn en plezier maken met wat je doet.

 1. Wees aanwezig. Geef haar jouw volledige aandacht wanneer je orale seks geeft. Laat haar je aanwezigheid voelen door je handen op haar lichaam te leggen.
 2. Vraag om feedback. Vraag af en toe om feedback om te weten waar ze van houdt. Zij weet het beste wat haar aanspreekt.
 3. Neem de tijd. Langzame, liefdevolle strokes zijn heerlijk. Neem de tijd om haar op te winden. Probeer ook verschillende technieken en bewegingen uit.
 4. Gebruik speeltjes. Experimenteer met speeltjes om de seksuele ervaring te verbeteren. Probeer verschillende ritmes en speeltjes uit om te zien wat haar het meest aanspreekt.
 5. Kijk naar haar reacties. Kijk naar haar reacties om te weten wat je moet doen om haar meer plezier te geven.
 6. Wees geduldig. Geef haar de tijd om op te warmen voor en na seks. Wees geduldig en luister naar wat ze je vertelt.
 7. Wees communicatief. Deel je gevoelens en verlangens met elkaar om jullie seksuele ervaring leuker en dieper te maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »