Leven als swinger in Andalusië

Swingen in Andalusië

Xander, financieel man bij een mediabedrijf, ontdekt dat collega Michel swingt en chat met vrouwen onder werktijd. Deze ontdekking leidt tot ontslag voor Xander en maakt dat hij en zijn vrouw Celia zelf gaan swingen. In Spanje beginnen ze een eigen club.

Blonde Muze

Xander, uitgeblust financieel manager bij een mediabedrijf, ontdekt dat collega Michel de helft van zijn werktijd chat en swingt met vrouwen. Xander gaat een spel spelen, roept een fictief lekker wijf in het leven, Blonde Muze, die een profiel krijgt op de datingsite waarop Michel actief is. Blonde Muze weet contact te leggen met Michel en een geile chat die enkele weken zal duren is het gevolg. Michel heeft geen vermoeden dat Blonde Muze een verveelde collega is die één kantoordeur verder zit. Als het spel in een impasse dreigt te komen trekt Xander de stekker eruit en wordt de ontdekking gemeld bij de directie in de hoop dat hij, Xander, ontslag krijgt als klokkenluider.

Interesse in swingen

Ondertussen is bij hem interesse gewekt in de obscure wereld van swingen en heftige seks en weet Xander zijn vrouw Celia over te halen om ook te gaan swingen. Er gaat een wereld voor ze open en behalve dat ze enthousiast swinger zijn geworden, krijgt Xander een gouden handdruk waarmee hun beoogde emigratie naar Spanje een feit wordt. In Andalusië aangekomen beginnen ze zelf een exotische swingersclub en vanaf dat moment bestaat hun leven voornamelijk uit veel seks, diepgaande emoties en hilarische gebeurtenissen.

Dit 232 pagina’s tellende boek is te koop bij Bol.com.

1 gedachte over “Leven als swinger in Andalusië

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »