Ibiza swingersclub

Nadat we al een paar keer op Ibiza op vakantie waren geweest, hadden we vanzelfsprekend ook al wat leuke avonturen meegemaakt. Privé feestjes in luxe villa’s, een keertje op een prachtig jacht waar ik helaas ziek werd, maar nog nooit in een parenclub. Dus daar moest maar eens verandering in komen.

Ibiza

Nina en ik hadden het erover gehad om eindelijk ook op Ibiza eens naar een parenclub te gaan. We hebben er veel onderzoek naar gedaan en ook gelezen op SDC om er zeker van te zijn dat we een goede parenclub hebben gekozen. We wilden er zeker van zijn dat onze eerste ervaring een goede was op Ibiza. We zijn erin geslaagd om er een te vinden met uitstekende recensies, met name geschikt voor koppels. We hebben er nog wat over gepraat en uiteindelijk besloten om te gaan kijken hoe het is.

Bij elkaar

We beloofden elkaar dat we bij elkaar zouden blijven, niet van elkaars zijde zouden wijken en ervoor zouden zorgen dat het goed met elkaar ging. Zodra we binnenkwamen voelden we ons op ons gemak. De manager stelde zichzelf voor als Andres, hij was een korte, erg fit uitziende zwarte man. Hij legde ons de huisregels uit terwijl we een drankje dronken om te ontspannen.

Verschillende kamers

“Nu zijn er verschillende soorten kamers door de hele club, die tegemoet komen aan allerlei fantasieën en verlangens”, vertelde hij Nina en mij terwijl we de club rondkeken, waarbij sommige mannen Nina al een blik wierpen en glimlachen. Andres liet ons de achterkamers zien waar een bed was en vertelde ons dat het privékamers waren als we wat tijd alleen met de andere leden wilden.
Nina en ik gingen op de bank zitten en namen nog een drankje, maakten het ons gemakkelijk en luisterden naar de muziek. Het duurde niet lang voordat Nina een paar jongens overhaalde. Ze praatte beleefd en deelde een paar drankjes met sommigen, maar ze week niet van mijn zijde.

Peter en Marion

Ik raakte in gesprek met een man genaamd Peter en zijn vrouw Marion. Marion was ongeveer 1.70, blond, grote borsten, grote heupen, een beetje aan de mollige kant maar niettemin aantrekkelijk. Ik deelde een paar drankjes met hen, lachte en flirtte met Marion.
Er speelde muziek, dus Marion en ik deelden een paar dansen, dicht bij elkaar dansend, onze handen over elkaar heen bewegend. Peter zat op de bank naar ons te kijken, glimlachend,
Nina was nog steeds in gesprek met een ander stel dat ik niet had ontmoet.

Peter en Marion waren een goed ogend stel, daar konden we wel wat leuks mee bleven was de inschatting.

Natasha

Eerste stap

Het was Peter die de eerste stap zette, naar Marion en mij toe op de dansvloer. “Misschien moeten we dit naar een andere kamer brengen”, zei hij. Noch Marion en ik antwoordden dat we gewoon knikten en Peter volgden. Ik keek achterom naar Nina terwijl ze toekeek hoe ik met hen wegliep.
Ik kon aan haar blik zien dat ze boos was dat ik haar verliet, maar ik hield van het gevoel van macht dat ik had, wetende dat ik degene was die als eerste seks zou hebben. Terwijl Peter, Marion en ik de kamer binnenkwamen, sloot Peter de deur achter ons.

Marion zag er erg goed uit

Geen slot

Ik wist van de rondleiding dat geen van de deuren op slot ging, maar het bood ons wel wat privacy. Peter en Marion waren aan het zoenen. Ik liep naar hen toe en trok mijn shirt uit. “Je hoeft je geen zorgen te maken dat je dat uitdoet” zei Marion tegen me. Ik was in de war “wat bedoel je” vroeg ik haar.
“Ik wil geen seks met je hebben, ik wil gewoon dat je kijkt hoe Peter en ik seks hebben” Ik wist dat ik toen had moeten weglopen, ik had meteen terug moeten gaan naar Nina, maar dat deed ik niet, ik knikte alleen als een poesje en ging op de stoel in de hoek zitten.

Langzaam neuken

Ik zag hoe Peter Marion uitkleedde, ik keek hoe hij op haar neerging, ik keek hoe ze zijn pik in haar mond nam, ik keek hoe hij haar langzaam neukte, voordat hij in haar klaarkwam. Ik keek op mijn horloge toen ik de kamer uitliep, ik was ongeveer 50 minuten weggeweest. Ik liep terug naar de bank, op zoek naar Nina, ik wist diep van binnen dat ik haar niet zou vinden en ik had gelijk.
Ze was nergens te bekennen.
Ik herkende een stel waar Nina ook mee aan het praten was en vroeg de man of hij haar had gezien. zwarte directeur. Ik was ziek aan mijn maag. Waar was ze verdomme?
Ik deed nog een rondje door de club en doorzocht elke kamer. Ik keek weer op mijn horloge, ik had Nina al bijna 2 uur niet gezien. Ik zou het bijna opgeven toen ik een andere deur vond die gesloten was. Ik aarzelde even, niet zeker of ik gewoon naar binnen moest lopen, maar besloot dat als Nina het niet was, ik me gewoon zou verontschuldigen en weg zou lopen. Ik open de deur langzaam en keek naar binnen.

Nina was er klaar voor, zo bleek

Andres met Nina

Andres lag achterover op het bed met Nina bovenop hem, op en neer stuiterend op zijn pik. Ze schreeuwde elke keer dat ze weer naar beneden kwam en nam hem helemaal mee naar binnen. Andres had zijn handen op haar heupen, tilde zijn kont van het bed en ontmoette Nina’s stoot met een van hemzelf. Nina herkende me niet eens, Andres keek gewoon mijn kant op. “Je vrouw heeft een hete kutman”, zei hij tegen me.
Ik voelde me ziek, ik wist dat ik dit op mezelf had gekocht. Ik keek toe hoe ze allebei bleven neuken, Nina’s geschreeuw werd luider, ze kwam bijna klaar. Nina liet zich recht op Andress pik vallen en gilde, gooide haar hoofd achterover terwijl ze luid kwam, en viel uiteindelijk volledig buiten adem op Andres’s borst.
Andres liet haar een paar minuten bijkomen en fluisterde in haar oor, waardoor ze moest giechelen. Nina rolde van hem af op haar knieën op de grond. Haar make-up liep door, haar haar zat in de war, ze zag er totaal uitgeput uit. Andres stapte van het bed af en ging voor haar staan.

Opeens kreeg ik een verkrampt gevoel op mijn maag. Waar was Nina in godsnaam gebleven?

Enorme pik

Het was de eerste keer dat ik zijn pik zag, ik moest bijna huilen toen ik zag hoe groot hij was, bij een gok zou ik zeggen bijna 30 cm. Zonder een woord te zeggen nam Nina zijn pik in haar hand en begon diep te zuigen, Andres legde zijn hand op haar hoofd en leidde haar ernaartoe. Nina genoot met volle teugen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »