Verslavend

Er zijn talloze redenen om deel te nemen aan deze levensstijl: het kan je seksleven een boost geven, je in contact brengen met verschillende soorten vrienden, je helpen grenzen te verleggen en je de mogelijkheid bieden om op diverse locaties intiem te zijn. Bovendien kan het een gelegenheid zijn om nieuwe aspecten van jezelf en/of je partner te ontdekken.

Is deze levensstijl potentieel verslavend?

Elke motivatie om eraan deel te nemen is prima, op voorwaarde dat beide partners op dezelfde golflengte zitten en niet proberen hun relatie te redden. Het unieke aan deze levensstijl is de samenhorigheid; bij het swingen zijn beide partners actief betrokken. Er moet wederzijds vertrouwen en respect zijn, en het is van cruciaal belang om nooit over elkaars grenzen te gaan.

Hoe ontmoet je andere stellen?

Je hebt diverse mogelijkheden: parenclubs bezoeken, nieuwe vrienden over de hele wereld ontmoeten op platforms zoals SDC, of jezelf onderdompelen in een swingersvakantie.

Sterke relaties worden sterker

Eén ding is zeker: als je al een sterke relatie hebt, kan deze alleen maar versterkt worden door te swingen. Vooral in het begin is er een gevoel van vrijheid en nieuwsgierigheid dat alles losmaakt. Je wilt alles verkennen, ervaren en beleven. Het heeft een impact op je leven. Het geeft een kick waar je niet genoeg van kunt krijgen. Maar zoals met alles, zal op een gegeven moment de intensiteit afnemen en zal het swingen een natuurlijk onderdeel van je leven worden, dat gewoon bij je hoort.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »