Drie fantastische seks tips die jullie zal opwinden

Kijk porno

Er zijn nogal wat manieren om je partner te verleiden en je relatie erotischer te maken, maar soms kunnen een paar eenvoudige veranderingen je seksleven een boost geven.  Deze tips zullen je zeker verleiden om het avondeten voor een keertje over te slaan en meteen naar de slaapkamer te gaan. 

Glijmiddel

Glijmiddel, het kost geen drol meer tegenwoordig, dus doe er niet zuinig meer. Je vingervlugge vingers voelen aan als een tong als je ze insmeert met glijmiddel en je partner aanraakt. Het wordt zelfs allemaal nog beter als je het glijmiddel even op de centrale verwarming legt (in de zomer in de zon). Ondervind je problemen om jezelf te stimuleren gebruik dan alleen de achterkant van je vingers. Omdat je tien vingers hebt, kun je ‘likken’ simuleren zodat het lijkt of je met meer dan één tong de intieme delen van je geliefde beroert. Gebruik het glijmiddel in overvloed, hoe gladder des te lekkerder.

Eet kersen

Kersen zijn een bron van melatonine, dat is het hormoon dat helpt een goede nachtrust te beleven. Slaap is essentieel voor een gelukkige relatie en een gezond seksleven en na een goede nachtrust worden je energieniveaus, stemming en libido versterkt. Slaap biedt ook voordelen op het gebied van celregeneratie en wordt geassocieerd met minder angstgevoelens. Al deze positieve effecten ondersteunen het seksuele plezier en de bedprestaties.

Cockring

Het gebruik van een cockring (tip: zorg altijd voor een goede maat!) zal je seksleven doen exploderen. En als je seksleven niet explodeert, dan is het je pik wel. Ongeëvenaard hard zal hij worden en jullie bieden beleven er maximaal plezier van in deze toestand.

Bonustip

De extra gratis tip is een bonustip waarvoor je vrijwel niets hoeft te doen. Als je gratis lid wordt van de geilste datingsite ter wereld dan kan je meteen aan de slag met je partner. Na een kwartiertje profielen bekijken zullen jullie beiden zo opgewonden zijn dat een goede portie seks al meteen in de lucht hangt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »