Ik kreeg een trio voor Valentijn

Valentijn

Het was Valentijnsdag, de dag van de liefde, de dag waarop je je geliefde verwent met chocolade, bloemen en teddyberen. Maar dit jaar was mijn Valentijnsdag allesbehalve traditioneel. In plaats van de gebruikelijke romantische gebaren, kreeg ik een trio voor Valentijn. Ja, je leest het goed, een trio. Maar voordat je je verbeelding de vrije loop laat, laat me je vertellen dat het niet is wat je denkt.

Het begon allemaal toen mijn partner en ik besloten om onze Valentijnsdag te vieren in een klein, gezellig restaurant in de stad. We hadden een tafel gereserveerd en keken uit naar een avond vol liefde en romantiek. Maar toen we aankwamen, was er een verrassing op ons aan het wachten. Een vriend van ons, die we al een tijdje niet hadden gezien, zat aan onze tafel. Hij was in de stad voor zaken en had besloten om ons te verrassen.

In eerste instantie was ik een beetje in de war. Ik had een romantisch diner voor twee verwacht, niet een gezellig samenzijn met een oude vriend. Maar toen ik de glimlach op het gezicht van mijn partner zag, wist ik dat dit een speciale avond zou worden. Dus in plaats van een duo, hadden we een trio voor Valentijn.

We begonnen de avond met een toast op de vriendschap en de liefde. We deelden verhalen, lachten en genoten van het heerlijke eten. Het was een andere Valentijnsdag dan ik had verwacht, maar het was zeker een van de meest memorabele.

Het trio was niet alleen beperkt tot het diner. Na het eten besloten we om de avond voort te zetten in een lokale bar. We dansten, dronken en hadden de tijd van ons leven. Het was een avond vol plezier en gelach, een avond die ik nooit zal vergeten.

Het mooiste van deze Valentijnsdag was dat het me liet inzien dat liefde niet alleen gaat over romantiek tussen twee mensen. Het gaat ook over vriendschap, het delen van momenten en het creëren van herinneringen. Het gaat over het waarderen van de mensen in je leven en het vieren van de liefde in al haar vormen.

Dus ja, ik kreeg een trio voor Valentijn. Maar het was niet het soort trio dat je misschien denkt. Het was een trio van liefde, vriendschap en plezier. Het was een onverwachte ervaring, maar een die ik altijd zal koesteren.

Dus als je volgend jaar Valentijnsdag viert, denk dan eens buiten de traditionele kaders. Wie weet, misschien vind je wel een nieuwe manier om de liefde te vieren. En misschien, net als ik, krijg je ook een trio voor Valentijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »