Hij bleek meerdere dates te hebben!

Isabel

Isabel (29) was enthousiast over haar afspraakje met een man die ze via een dating-app had ontmoet. Echter, tijdens de date ontdekte ze dat ze niet de enige was met wie hij had afgesproken. Hij vroeg zelfs om advies over zijn andere liefdes.

Een beetje geduld

Op de avond van de date liet hij haar wachten. Isabel stuurde een bericht naar haar vriendin dat ze nog vijf minuten zou wachten. Precies op dat moment zag ze haar date pas een uur later de straat inlopen. Met een flauwe glimlach en een opgetrokken wenkbrauw zei ze: “Dacht je dat ik niet zou komen?” Hij keek verbaasd en vroeg: “Wacht, ben je serieus boos?”. Isabel besloot er niet verder op in te gaan en ging met hem naar de VR Experience, niet wetende dat de beste momenten van de avond die vijf minuten in virtual reality zouden zijn.

Een Kebab-stop

Tijdens de VR Experience besloten ze om een drankje te nemen in een bar. Onderweg naar de bar stopten ze bij een kebabzaak en Isabel betaalde voor beide. Haar date bestelde zijn kebab met knoflooksaus en extra ui, die al snel zijn hele kin bedekten. Het viel op dat hij moeite had met klokkijken en fatsoenlijk eten. Na wat semi-interessante gesprekken over Berlijn, kunst en muziek, begon hij over zijn “verre van ex” – een meisje waarmee hij op reis was toen hij hun vorige date afzegde. Hij vroeg Isabel om advies over hoe hij het beste met een langeafstandsrelatie kon omgaan.

Onverwacht gezelschap

Eenmaal aangekomen bij de bar, zaten Isabel en haar date aan de bar terwijl hij zijn bier betaalde. Hij vertelde haar plotseling dat er nog drie andere mensen zouden komen, vrienden van hem. Hoewel Isabel in eerste instantie optimistisch was, keek ze toch verbaasd toen er na een half uur drie meisjes voor haar stonden, die allemaal probeerden zijn aandacht te trekken. Ze voelde zich ongemakkelijk en besloot een SOS-bericht naar haar vriendin te sturen om haar te komen redden.

Een toost op vriendschap

Een uur later arriveerde haar vriendin in de bar. Isabel bestelde nog een laatste wijntje terwijl haar date steeds meer aangeschoten raakte en aandacht probeerde te verdelen tussen zijn vier Tinder-dates. Toen hij half in de wind was, kwam hij naar Isabel toe, met een van de meisjes aan zijn zijde, en riep uit: “Je bent zo geweldig, laten we voor altijd BFF’s blijven!”
Hij vertrok vervolgens, met het meisje achter hem aan, terwijl de andere twee verbaasd toekeken. Isabel rolde met haar ogen, proostte met haar reddende engel en besloot voorlopig Tinder links te laten liggen. Na afloop stuurde hij haar nog een bericht, maar Isabel besloot om de app én hem zonder te reageren te verwijderen. Vaarwel, amigo!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »