Hebben vrouw/vrouw stellen betere seks?

Vrouw vrouw

Zoek je naar manieren om je orgasmes als vrouw te verbeteren of te vermeerderen? Overweeg dan om met een andere vrouw te vrijen. Uit verschillende studies, waaronder een onderzoek van de Chapman University in Indiana en het Kinsey Institute, blijkt dat vrouwen die seks hebben met andere vrouwen meer seksueel genot ervaren dan vrouwen die met mannen vrijen.

Kan je elke keer een orgasme ervaren?

De studie onthult dat slechts 33% van de vrouwen die seks heeft met mannen, bij elke seksuele ervaring een orgasme bereikt. Hun mannelijke partners ervaren daarentegen in 75% van de gevallen een orgasme. Vrouwen die seksueel intiem zijn met andere vrouwen doen het aanzienlijk beter op dit gebied. Bij lesbische vrouwen bereikt 86% altijd een climax, terwijl dit percentage bij biseksuele vrouwen op 66% ligt.

Nog een studie over vrouwelijk seksueel genot

De Universiteit van Arkansas heeft eveneens een onderzoek uitgevoerd naar seksueel genot bij vrouwen. Aan deze studie namen 2.300 vrouwen deel, allen tussen de 18 en 65 jaar oud en afkomstig uit verschillende delen van de wereld. Ook uit deze studie bleek overduidelijk dat vrouwen die seks hadden met andere vrouwen tot wel 55 keer per maand een orgasme bereikten, terwijl vrouwen die met een man vrijden slechts 7 keer per maand een orgasme bereikten.

Hangt dit samen met de frequentie van seks per maand?

Nee, zo blijkt uit de onderzoeksresultaten. Vrouwelijke koppels hadden gemiddeld 10 keer per maand seks met elkaar, terwijl heterostellen gemiddeld 16 keer per maand seks hadden. Volgens Dr. Kristen Jozkowski, die het onderzoek aan de Universiteit van Arkansas leidde, toonden de resultaten aan dat seks tussen vrouwen meer divers is en tot veel meer orgasmes leidt.

Langer voorspel

Ze vertelde aan The Sun dat bij vrouwen het voorspel langer duurt en dat de seks minder gericht is op penetratie. Mannen raken snel opgewonden en focussen zich vaak op penetratie. Het gemiddelde voorspel van 45 minuten, dat veel vrouwen prefereren, wordt vaak niet gehaald.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »