Het nichtje van mijn vrouw

nichtje

Zodra ik terugkwam van mijn werk, stond mijn vrouw me bij de deur op te wachten. Inmiddels ken ik haar houding uit mijn hoofd en als zij me benadert, betekent dat dat zij iets nodig heeft, dus ik ben degene die vraagt: “Wat is er gebeurd”? Niets in het bijzonder, Federica belde. “Federica is een twintigjarige dochter van haar broer, gescheiden, die met haar moeder in Rotterdam woont. Dat is een gebroken gezin omdat hij een escapade had gehad met een collega en zijn vrouw hem had terugbetaald uit wrok met haar zelfde munt, met het verschil dat ze verliefd werd op haar minnaar.

Veel ruzies

Het samenleven tussen Federica en haar moeder was bezaaid met ruzies en wrok omdat ze de aanwezigheid van haar nieuwe partner in huis niet kon verdragen. De kern van het telefoontje was dat Federica bij ons wilde komen logeren. Ik was behoorlijk overstuur, maar ik had geen keus omdat de relatie tussen mijn vrouw en ik ook niet idyllisch was, dus om de situatie niet te verergeren accepteerde ik haar verzoek tot de logeerpartij.

Het bevestigingsgesprek deed ik zelf: “Ik geloof dat er wat is gebeurd”? “Oom, wat leuk om van je te horen, doe me een plezier dat ik deze slet niet meer kan uitstaan” verwijzend naar haar moeder. “Natuurlijk, kom rustig aan, ik kan niet wachten om je te zien” “Ik ook, oom, als je dat goed vindt, ben ik er morgen” “We wachten op je op het station”.

Herkenning

Ik had haar andere keren Federica gezien, maar toen ze uit de trein stapte herkende ik haar niet, een buitengewoon poesje dat tot het absolute minimum was gekleed. Mijn vrouw Anna filmde haar zodra ze uit de trein stapte “Als je naakt was gekomen was er geen verschil” Ik kwam tussenbeide tegen haar “Op haar twintigste weet ze hoe ze zich moet kleden”.

Mijn gedachten op hol

Vanaf dat moment begon mijn marteling omdat ze niet alleen halfnaakt rondliep maar ook vaak naar me knipoogde zonder gezien te worden door Anna. De eerste moeilijkheid was dat Anna de concurrentie aanging met haar nichtje, en ook zij begon half gekleed het huis in te gaan. Ten slotte, omdat een van de redenen voor de wrijving met Anna juist was dat ze zich anoniem wilde kleden.

Twee lekkertjes in huis

Het plezier van mijn ogen met twee poesjes in huis, waarvan er één tot mijn beschikking stond, terwijl de andere me hoop gaf met een knipoog. Anna voelde het gevaar en verhoogde het verlangen om te neuken aanzienlijk, niet alleen dat, ze deed niet eens de deur dicht om haar nichtje het gevoel te geven dat ik haar kutje al tot mijn beschikking had.

Ze belde me op mijn werk

De volgende ochtend belde Federica me terwijl ik aan het werk was, ze sprak zacht om niet door Anna te worden gehoord en vertelde me al het verdomde dat ze had gehoord en dat ze zo opgewonden was dat ze bijna uit bed wilde komen en sluit je bij ons aan. Ik heb afgeraden dit initiatief te nemen omdat het de situatie onherstelbaar zou kunnen verslechteren.

Ondertussen, Anna, hoe meer tijd verstreek, hoe meer ze wilde neuken en meer en meer luidruchtig. Ik belde haar terug om haar eraan te herinneren dat we een gast hadden die in de tussentijd zijn strategie aan het veranderen was, want terwijl hij voorheen half gekleed door het huis liep, was hij nu bijna naakt gevolgd door Anna.

Met een stijve

Ik realiseerde me dat ik mijn houding moest veranderen en op een avond tijdens het eten terwijl ze al aan tafel zaten, verliet ik de douche naakt met mijn pik stijf en nam mijn stoel in beslag alsof het normaal gedrag was. Federica barstte in lachen uit toen Anna zich bij me voegde en aan mijn pik begon te zuigen. Ik had dit niet verwacht, maar meer nog, ik had niet verwacht dat Anna Federica een signaal zou geven om bij ons in de buurt te komen. Ik omhelsde ze allebei en leidde ze naar het bed waar we de beste neukpartij van de eeuw hadden.

Anna bedankte

Anna wendde zich tot Federica en bedankte haar omdat we sinds haar aankomst onze seksuele relaties met kracht hadden hervat. Inmiddels was het ijs gebroken en had ik twee uitzonderlijke kutjes. Het beste moest echter nog komen, want Fede ontmoette een jongen uit Rotterdam die in onze stad naar de universiteit ging en aangezien hij met drie andere studenten in een mini-appartement zat, klaagden ze dat ze geen plek hadden waar ze konden verblijven.

Anna’s intelligentie verraste me nog meer, want zonder zelfs maar mijn mening te vragen, zei ze tegen Fede dat ze de jongen naar ons huis moest brengen. Toen hij ons aan Thomas voorstelde, waren we verbaasd, een buitengewoon koel, knap en sympathiek tot het punt dat Anna hem uitnodigde om zijn metgezellen te verlaten en zich in ons huis te vestigen.
Thomas wachtte op niets anders terwijl mijn uitgaven stegen, maar ik was bereid offers te brengen omdat ik me de twee koppels voorstelde die neuken met de deuren open. We waren allemaal op de hoogte en ik merkte dat Anna betoverd was toen ze naar Thomas keek.

De eerste stap

Ik heb misschien de langste stap gezet omdat ik voorstelde om bij ons in bed te komen zitten, eerst verbijsterd maar meteen overtuigd Anna drong er bij Federica op aan Thomas uit te nodigen. Met ieders instemming vanaf de eerste avond was Anna met Thomas aan het neuken en ik met Federica.

De uitwisselingen waren nu normaal maar Federica gaf de voorkeur aan mij omdat het neuken langer duurde. En dan te bedenken dat Fede haar moeder een slet noemde, dat wil je toch niet geloven eigenlijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »