FluoroFrisco Massage, dit is echt heel apart

Unieke massagemethode

Dit artikel moet je echt lezen. Een unieke massagemethode met een uniek massagemiddel. Dit heb je nog nooit gehoord, wedden?

Fluor verf als massagemiddel

De FluoroFrisco Massage is een unieke, experimentele massage die gebruikmaakt van fluorescerende verf op waterbasis. De verf is speciaal ontwikkeld om veilig te zijn voor de huid en gemakkelijk af te wassen. De massage combineert de ontspannende effecten van traditionele massagetechnieken met de stimulatie van het visuele zintuig, wat zorgt voor een meeslepende ervaring.

Blacklight verlichting

De massage begint met het voorbereiden van de ruimte. De kamer wordt verduisterd en er wordt een ultraviolet licht (blacklight) geïnstalleerd om de fluorescerende verf te laten oplichten. De masseur draagt witte kleding die oplicht onder het blacklight, en de cliënt draagt eveneens een witte wegwerponderbroek voor hetzelfde effect.

Verf op de huid

De cliënt gaat op de massagetafel liggen, en de masseur begint met het aanbrengen van de fluorescerende verf op waterbasis op de huid van de cliënt. De verf is verkrijgbaar in verschillende kleuren, zoals blauw, groen, geel, oranje en roze, waardoor er een kleurrijk patroon op het lichaam van de cliënt ontstaat. De masseur gebruikt zijn of haar handen, vingers en zachte kwasten om de verf over het lichaam van de cliënt te verspreiden, wat zorgt voor een zachte, tintelende sensatie.

Deep tissue en shiatsu

De masseur past vervolgens verschillende massagetechnieken toe, zoals Zweedse, deep tissue en shiatsu, waarbij de fluorescerende verf als glijmiddel fungeert. De verf zorgt voor een soepele beweging van de handen en vingers van de masseur over de huid, terwijl de kleurrijke patronen op het lichaam van de cliënt steeds veranderen door de bewegingen van de masseur. Dit zorgt voor een visueel spektakel dat de massage nog aangenamer en unieker maakt.

FluoroFrisco massage

Massageballen

Tijdens de massage kan de masseur ook gebruikmaken van speciale fluorescerende massageballen, die oplichten onder het blacklight en gebruikt kunnen worden om specifieke drukpunten op het lichaam van de cliënt te stimuleren.

Afspoelen

Na de massage wordt de cliënt uitgenodigd om even te ontspannen en te genieten van het kleurrijke schouwspel op hun lichaam onder het blacklight. Daarna wordt de cliënt begeleid naar een warme douche, waar hij of zij de verf gemakkelijk met water en zeep kan afspoelen.

FluoroFrisco

De FluoroFrisco Massage biedt een unieke, meeslepende ervaring die zowel ontspannend als visueel stimulerend is. Het is een vreemdsoortige massage die de grenzen van traditionele massagetherapie verlegt en de zintuigen prikkelt op een geheel nieuwe manier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »