Dirty talk

Dirty talk is een onderwerp waarop lang een taboe heeft gerust. Maar nu die tijd achter ons ligt, wordt het tijd om eens te bespreken wat voor dirty talk er tijdens de seks zoal gebruikt wordt.

Wat wil je horen

We onderzochten het voor je en vroegen aan de stellen in onze database om, afzonderlijk van elkaar, op te schrijven wat ze in bed willen horen. Nou, geloof ons, dirty talk is razend populair, al zal lang niet iedereen het met je delen wat ze in bed zeggen of te horen krijgen.

De populairste

Het volgende is een geheel niet wetenschappelijk onderbouwde maar o zo fijne samenvatting van de populairste dirty talk..

De mannen willen dit horen

“Ik kom!”, “Wat is je pik groot.”, “Ik word zo nat van je”, “O wat doe je dit goed”

De vrouwen willen dit horen

“Je bent mijn sletje”, “Zo lekker had ik het nog nooit”, “Jij bent echt de enige voor mij”. “Ik hou zoveel van je”, “Wat is het fijn met jou”, “Wat doe je dit lekker”.

Dirty talk kan

Dirty talk kan altijd, ook als je seks hebt met swingers. Als je aan partnerruil doet, gebruik dan in het begin niet teveel grove dirty talk want dat kan een ander afschrikken. Maar meestal merk je al snel wat je sekspartner wel en niet trekt. Hou in elk geval in je achterhoofd dat echt iedereen dirty talk leuk vind en het zelf ook graag doet.

Zoek partners

Op zoek naar partners die ook van dirty talk houden? Dan kijk je eens op de datingsite SDC waar verschillende dirty talk experts een profiel hebben aangemaakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »