Sperma

Ik word super opgewonden en opgewonden bij alle aspecten van mijn vrouw die seks heeft met andere mannen. De flirt, het voorspel, de volledige seks, het hele ding. Ik ben bijna altijd aanwezig bij haar ontmoetingen en het visuele aspect van het zien van haar interactie met iemand anders is de sleutel voor mij.

Spermacompetitie

Wat ik niet wist van voordat we dit pad bewandelden, bestond het idee van ‘spermacompetitie’ en zelfs nadat ik ervan had gehoord.  Ik moet toegeven dat ik er zelfs een beetje om spotten. Na drie jaar ben ik het er helemaal mee eens. Ook al kunnen we nu geen kinderen meer krijgen.  Dit gebeurde toen er complicaties waren bij haar laatste zwangerschap.   Dus hebben we helemaal geen anticonceptie nodig.  Maar er is iets inwendigs dat wordt geactiveerd wanneer een andere man bij haar binnenkomt.

Eentje erbij

We hebben meestal maar één andere persoon die zich bij ons voegt tijdens seks. Mijn vrouw heeft het met meer geprobeerd, maar vond het afleidend en “te veel koks in de keuken” of meer tot het punt “te veel pikken in haar kutje”, maakte het moeilijker voor haar om die superkrachtige orgasmes te bereiken waar ze naar op zoek was.
 
Maar onlangs belde een ex-geliefde en voegde zich bij ons met onze huidige.  Ik bleef het grootste deel van de tijd aan de zijlijn. De ex-minnaar kwam bij haar binnen zoals hij dat eigenlijk altijd deed en we staan dit samen toe omdat ​​omdat we nog steeds vrienden met hem zijn.  Hij was gewoon verhuisd met werk en we vonden het allebei jammer hem te verliezen, vandaar haar nieuwe. Hoe dan ook, terwijl haar ex-geliefde de nieuwe minnaar eruit trok, sprong erin en neukte haar totdat hij ook zijn lading in haar spoot.  

Jij ook!

Ze vroeg me toen of ik ook in haar mocht zijn.  Ik zal uitleggen dat ik mezelf meestal met één hand afmaak tijdens het opruimen.  Dit komt omdat haar minnaar vaak voor een tweede ronde blijft, en ik wil hun plezier niet bederven.
 
Hoe dan ook, ik greep letterlijk de kans. Ze had nu ladingen zaad van twee andere mannen in haar en deze sprong begon letterlijk iets in mijn brein.  Ik moest in haar zijn.  Ik verraste mezelf en haar hoe lang ik het volhield en hoe goed het voor ons beiden voelde.  Ze kwam weer met mij in haar en dat zette me af en ik kwam in haar klaar. Een geweldig voordeel van het feit dat ik de laatste was, was dat nadat ik me had teruggetrokken, ik was bedekt met haar vloeistoffen, mijn eigen sperma en het sperma van twee andere mannen. Dat alleen al, hield mijn pik bijna net zo hard als voordat ik haar neukte.

Niet monogaam

Ik ben er vast van overtuigd dat we biologisch nog steeds vastgebonden zijn om vrouwen te hebben die meerdere partners zoeken en mannen die op dezelfde manier gedreven door dat idee om ons sperma daar ook binnen te krijgen en geen zorgen te maken over monogamie. We zijn tienduizenden jaren van evolutie in de war gebracht, maar zelfs in onze huidige, biologie-ontkennende geconstrueerde samenleving, is het er en deze drang is sterk.  Ik vind het geweldig en mijn vrouw ook.
 
We zijn van plan het steeds weer te doen. Als haar ex-geliefde niet veel bij haar kan zijn van waar hij naartoe is verhuisd, dan moeten we iemand anders zoeken.  Haar nieuwe huidige minnaar is hierin mee en kan niet wachten op meer van de beste seks die we allemaal hebben gehad.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »