Antoinette en haar man wappen niet

Antoinette doet aan chemsex met haar man

Antoinette en haar echtgenoot hebben de afgelopen vijf jaar MDMA gebruikt tijdens het swingen, wat volgens haar de ervaring leuker heeft gemaakt. Voor haar draait seks met drugs meer om het gevoel van liefde voor elkaar. Wij noemen dat geen wappen, maar chemsex.

Meteen ook swingen

“De eerste keer dat we drugs gebruikten, was meteen de eerste keer dat we gingen swingen. We waren bij een bevriend stel thuis en namen een pilletje. Het beviel geweldig goed. Je voelt zo’n sterke verbinding met elkaar. Dat was vijf jaar geleden. Daarvoor had ik nog nooit drugs gebruikt. Ik was altijd erg braaf en het was niet gebruikelijk in mijn sociale kring. Na die eerste keer dachten we: dit moeten we vaker doen.

de beleving is een stuk intenser als je ‘iets’ op hebt, iedere aanraking doet je sidderen van genot

Antoinette

Liever met dan zonder drugs

Ik vind het leuker om te swingen met drugs dan zonder. Dat komt door die verbinding. Anders voelt het meer als porno. Daar ben ik een beetje op uitgekeken. Ik vind dat we verantwoordelijk omgaan met drugs. We gebruiken het niet vaker dan eens per maand. In het begin was ik erg nieuwsgierig en heb ik van alles uitgeprobeerd: ketamine, GHB, cocaïne. Maar dat was allemaal eenmalig. Ik weet nu wat ik lekker vind, en dat is een halve pil en daarna MDMA. Ik experimenteer niet meer.

Liefde voor elkaar

We hebben ook nog seks zonder drugs. Die seks is nog steeds goed, maar dan gaat het meer om de seks zelf. Bij seks met drugs draait het meer om het gevoel van liefde voor elkaar. Als we samen een pilletje nemen, zeggen we vaak hoeveel we van elkaar houden. We vertellen ook andere mensen over onze drugservaringen en soms willen ze het ook ontdekken, zoals mijn zoon. Toen zei ik: dat is prima, maar wel bij ons thuis.

Wanneer te beginnen

Ik weet niet of ik dit eerder had willen ontdekken. Het lijkt alsof mensen die hier op jongere leeftijd mee beginnen er minder van genieten dan wij. Maar misschien komt het ook doordat we minder zorgen hebben. We zijn met pensioen, hahaha.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »