Bedconditie verbeteren met Natascha

Het langer volhouden in bed vereist vaak zowel fysieke als mentale benaderingen. Hier zijn enkele tips die je kunnen helpen om de duur van seksuele activiteit te verlengen:

  1. Bekkenbodemoefeningen: Sterke bekkenbodemspieren kunnen je helpen om betere controle te hebben over je ejaculatie. Dit kun je doen door regelmatig bekkenbodemoefeningen uit te voeren, ook bekend als Kegel-oefeningen.
  2. Ademhaling: Focus op je ademhaling tijdens de seks. Diep en rustig ademhalen kan helpen om spanning te verminderen en je te helpen ontspannen, wat op zijn beurt kan helpen om langer door te gaan.
  3. Pauzes nemen: Wanneer je merkt dat je op het punt staat om te ejaculeren, kun je even stoppen en jezelf wat tijd geven om tot rust te komen voordat je verdergaat.
  4. Condooms met verdovende middelen: Er zijn condooms op de markt die een licht verdovend middel bevatten om de gevoeligheid te verminderen en de duur van de seks te verlengen.
  5. Mentale focus: Probeer tijdens de seks je gedachten te verzetten en je te concentreren op de sensaties en het plezier van het moment. Dit kan helpen om eventuele angst of druk te verminderen.
  6. Praten met je partner: Open communicatie met je partner over je wensen, behoeften en verwachtingen kan zorgen voor begrip en ondersteuning, en kan je helpen om samen aan oplossingen te werken.
  7. Verschillende posities en ritmes: Variatie in seksuele posities en ritmes kan helpen om de stimulatie te veranderen en je te helpen de controle te behouden.
  8. Oefening en gezonde levensstijl: Regelmatige lichaamsbeweging, een gezond dieet en voldoende slaap kunnen allemaal bijdragen aan je algehele gezondheid en uithoudingsvermogen.
  9. Zelfbevrediging: Regelmatige zelfbevrediging kan helpen om je lichaam beter te leren kennen en je bewustzijn van je eigen opwinding en het punt van ejaculatie te vergroten.
  10. Professionele hulp: Als je merkt dat vroegtijdige ejaculatie een aanhoudend probleem is en je relatie negatief beïnvloedt, overweeg dan om professionele hulp te zoeken bij een seksuoloog of therapeut.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »