Swingers fouten

Lezerspost is altijd leuk. Mensen die hun ervaringen willen delen geef ik graag een podium op mijn website, die inmiddels gretig gelezen wordt in de swingerswereld.

Nieuw en onervaren

In 2012 betraden we, als nieuw en onervaren swingerskoppel, voor het eerst de wereld van het swingen. Onze ontmoeting, gepland via de SDC dating-website, was met een ander stel en liep uit op een reeks fouten waar we vandaag de dag nog van leren.

Fout 1: De Locatiekeuze

Ons eerste struikelblok kwam met de keuze van locatie. Als nieuwkomers in de swinger scene, besloten we om onze eerste ontmoeting in hun huis te houden – een beslissing die we nu als onze eerste fout beschouwen.

Fout 2: Privacy en Communicatie

Na een gezellige middag samen, waar we foto’s namen en tequila dronken, moesten we even weg om de kinderen op te halen van school. We hadden onze telefoonnummers uitgewisseld (fout twee) en checkten of we iets konden meenemen. Tequila bleek een populaire keuze en dus keerden we tegen de late middag terug.

Fout 3: Alcohol en Intimiteit

Na een paar uur drinken (fout drie), voelden we ons comfortabel genoeg om de slaapkamer in te gaan. Hier begon de situatie te escaleren. We waren nog steeds onzeker over wat te doen, maar toch ging alles heel snel.

Fout 4: Respecteer Gevoelens

Mijn partner en de man van het andere stel lagen al snel samen in bed, terwijl ik met zijn vrouw was. Tot mijn verbazing begon zij te huilen. Ondanks dat hij ons verzekerde dat we door konden gaan, voelde het verkeerd en stopte ik. Ik besefte dat we allemaal hadden moeten stoppen – fout vier.

Fout 5: Steun Je Partner

Ik liet mijn vriendin achter in de slaapkamer om met de man aan de keukentafel te praten, een vijfde fout. Ze kwam uiteindelijk naar buiten en we besloten om te vertrekken en in contact te blijven.

De Waarheid

Op weg naar huis vertelde mijn vriendin me wat het andere stel haar had verteld. Zij was single en hij een getrouwde man die haar had overgehaald om het swingen te proberen. Dit was de reden van haar huilbui. We besloten hen niet meer te ontmoeten en kort daarna gingen ze uit elkaar.

Nare Ervaringen

Helaas werd dit gevolgd door een periode van stalking van de vrouw van het andere stel. Ze bleef ons volgen en kijken op verschillende swingers-evenementen. We blokkeerden haar uiteindelijk en controleerden de gastenlijsten van de events waar we naartoe wilden. Na enige tijd stopte ze gelukkig met stalken.

De Les

Dit alles heeft ons waardevolle lessen geleerd. We hebben nu veiligheidswoorden en zijn, ondanks deze ruwe start, nog steeds actief in de swingerswereld. Voor iedereen die nieuw is in deze levensstijl, laat onze

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »