Top tien grootste missers op een date

missers

Het daten kan een spannend avontuur zijn, vol met onverwachte wendingen en verrassingen. Maar soms kunnen deze verrassingen minder aangenaam zijn dan gehoopt. Hier zijn de top tien grootste missers op een date, en hoe je ze kunt vermijden.

Te laat komen

Op nummer tien staat het te laat komen. Niets zegt ‘ik waardeer je tijd niet’ zoals een late aankomst. Het is begrijpelijk dat het leven soms in de weg kan zitten, maar een snelle tekst om je date te laten weten dat je achterloopt, kan een wereld van verschil maken.

Praten over je ex

Nummer negen is het praten over je ex. Hoewel het belangrijk is om open en eerlijk te zijn in een relatie, is de eerste date misschien niet het beste moment om je vorige relaties te bespreken. Het kan de indruk wekken dat je nog niet over je ex heen bent, wat een rode vlag kan zijn voor je date.

Niets vragen

Op nummer acht staat het niet stellen van vragen. Een date is een kans om elkaar beter te leren kennen, en dat betekent dat je interesse moet tonen in je date. Als je alleen maar over jezelf praat, kan dat overkomen alsof je niet echt geïnteresseerd bent in de ander.

Niet teveel drinken

Nummer zeven is het te veel drinken. Hoewel een glas wijn of twee de zenuwen kan helpen kalmeren, kan te veel drinken leiden tot ongemakkelijke situaties of slechte beslissingen. Het is altijd het beste om je limiet te kennen en je daaraan te houden.

Te snel gaan

Op nummer zes staat het te snel vooruitlopen. Het is begrijpelijk dat je enthousiast bent over een mogelijke nieuwe relatie, maar het is belangrijk om het rustig aan te doen. Te snel vooruitlopen kan je date afschrikken en de kans op een tweede date verkleinen.

Respecteer de grenzen

Nummer vijf is het niet respecteren van de grenzen van je date. Iedereen heeft zijn eigen comfortzone en het is belangrijk om die te respecteren. Als je date aangeeft dat hij of zij ergens niet klaar voor is, respecteer dat dan.

Leg je telefoon weg

Op nummer vier staat het constant controleren van je telefoon. Niets is zo onbeleefd als je aandacht verdelen tussen je date en je telefoon. Het geeft de indruk dat je niet echt geïnteresseerd bent in de persoon tegenover je.

Betalen van de rekening

Nummer drie is het niet betalen van de rekening. Hoewel het traditioneel is dat de man betaalt, is het in deze moderne tijden belangrijk om de rekening te delen. Het niet aanbieden om te betalen kan overkomen als gierig of onbeleefd.

Niet luisteren

Op nummer twee staat het niet luisteren naar je date. Als je date praat, luister dan. Het is niet alleen beleefd, maar het toont ook aan dat je geïnteresseerd bent in wat ze te zeggen hebben.

Niet jezelf zijn

En de nummer één misser op een date is het niet zijn van jezelf. Het is begrijpelijk dat je indruk wilt maken op je date, maar het is belangrijk om authentiek te zijn. Wees jezelf, want uiteindelijk is dat de persoon die je date wil leren kennen.

Daten kan een mijnenveld zijn, maar door deze missers te vermijden, kun je de kans op een succesvolle date aanzienlijk vergroten. Dus ga erop uit, wees jezelf en geniet van het avontuur dat daten heet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »