Snel Nederlandse swingers leren kennen

SDC stel op het strand

Als je plannen hebt om eens aan partnerruil te gaan doen, dan moet je op zoek naar swingers. Daarvoor moet je in contact komen met Nederlandse swingers. Dat is eenvoudiger dan je wellicht zult denken. De community is namelijk best wel groot in Nederland en België.

Nieuwe ontdekking

Maar wat als je nieuw bent met het hele gebeuren van partnerruil en je nog niet zo goed weet waar je andere swingers kunt ontmoeten? Dan help ik je toch even op weg! Ik heb met mijn partner zeer ruime ervaring en wij weten echt waar Abraham de mosterd haalt.

Swingen in Nederland

We gaan er gemakshalve wel even vanuit dat je al bekend met de term swingen. Het gaat er bij het swingen om dat je (samen met je partner) seksuele contacten mag onderhouden met anderen. Dit kan zoals bij partnerruil een letterlijke ruil van partners betekenen, maar sommige swingende stellen houden het bijvoorbeeld liever bij een spel tussen 3 mensen. Een trio dus. Doorgaans ‘spelen’ swingende koppels samen, maar het kan ook voorkomen dat er onderlinge afspraken worden gemaakt waarbij beide partners ook afzonderlijk van elkaar mogen afspreken met anderen. Andere termen die bij swingen passen zijn onder meer partnerruil en ‘The Lifestyle’.

Websites en feestjes

Maar waar komen ze dan samen, al die swingende stellen? Waar ontmoeten ze elkaar? Want zoiets zeg je niet zo 1-2-3 tijdens een verjaardagsfeestje of tijdens het buffet bij van der Valk toch? Gelukkig zijn daar speciale plekken voor. De beste ontmoetingsplaatsen voor Nederlandse swingers hebben we voor je op een rijtje gezet.

SDC

De Swingers Date Club (SDC) is absoluut de grootste swingerscommunity ter wereld, maar dus wel internationaal georiënteerd. Je hier gaat hier zeker wel Nederlandse swingers tegenkomen, maar ook erg veel buitenlandse koppels.

Nederlandstalige leden

Daarom wellicht wat minder geschikt als je specifiek op zoek bent naar Nederlandse stellen, maar een prima uitvalsbasis als je nieuw bent met het swingen. Toch zul je zien dat er duizenden stellen op de website te vinden zijn die uitsluitend Nederlands of Engels spreken. De community achter deze website is erg hecht maar toch worden nieuwkomers met open armen en soms ook benen ontvangen op SDC.com.

Mogelijkheden

Ook op dit platform zijn de mogelijkheden weer eindeloos en extra fijn is het gratis proeflidmaatschap wat je krijgt bij je aanmelding op SDC.com. Je kunt een week lang ontdekken of de website bij jullie past en hebt gedurende deze week vrijwel alle mogelijkheden die betalende leden ook hebben. In vergelijking met vergelijkbare websites is een betaald lidmaatschap bij SDC overigens relatief goedkoop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »