SDC lgbtqia vriendelijk

Bij SDC.com zijn ze volledig toegewijd aan hun leden, partners, gelieerde ondernemingen en lifestyle-community. Ze werken er keihard om alle vrijheden te ondersteunen als het gaat om gender en seksualiteit.

Gelijkheid voor echt iedereen

Hun geloof in gelijkheid omvat iedereen, ongeacht hoe zij zichzelf identificeren. Ze erkennen dat iedereen het recht heeft om hun meningen, opvattingen en waarden te hebben en te uiten, vooral als het gaat om gender en seksuele geaardheid.

Doorlopend streven naar beter

Bij SDC.com blijven ze constant streven naar eenheid, acceptatie en begrip. In een wereld die voortdurend verandert, begrijpen ze het belang van het voorzien in kennis en hulpmiddelen om zichzelf en anderen te informeren over gender, seksualiteit en relaties.

Voel je vrij

SDC hecht veel waarde aan onze leden en streeft ernaar dat iedereen zich veilig en vrij voelt om SDC.com als platform te gebruiken. Om dit te waarborgen, bieden ze verschillende tools op SDC.com waarmee hun gebruikers de controle hebben over hoe ze onze website en app gebruiken, inclusief de mogelijkheid om eenvoudig leden te rapporteren of te blokkeren wiens gedrag niet overeenkomt met ons beleid.

Feedback wordt serieus genomen

Ze nemen de feedback van hun leden zeer serieus en doen er altijd hun best voor om te luisteren, te begrijpen en indien nodig snel actie te ondernemen om de leden van onze community te beschermen en ervoor te zorgen dat het gebruik van SDC.com altijd plezierig, inclusief en vrij van discriminatie is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »