SDC BNB – jouw sexy accommodatiebestemming!

Bed en breakfast maar dan sexy

SDC.com heeft geweldig nieuws! Ze zijn verheugd om aan te kondigen dat we onze leden een gloednieuwe service bieden: de SDC BNB! Nu kunnen de SDC leden allemaal seks-positieve accommodaties ontdekken die extra’s bieden voor onvergetelijke overnachtingen. Van romantische schuilplaatsen en swingers- en adult-only hotels tot Bed & Breakfasts, jachten, dungeons en nog veel meer. De keuze is geheel aan jullie!

Ontmoet gelijkgestemden

We willen het jullie gemakkelijk maken om in contact te komen met gelijkgestemden, of je nu op zoek bent naar een romantische ‘stay-cation’, een sexy vakantie, een avontuurlijke dungeonsessie of iets anders, en wilt verblijven in een accommodatie die verder gaat dan een standaard hotel. Maar dat is niet alles! Gastvrije hosts begrijpen jullie behoeften en kunnen je vaak naar de meest sexy plekjes op onontdekte bestemmingen leiden.

Zelf host van een SDC BNB?

Als je zelf een BNB-host bent of iemand kent die perfect past bij deze nieuwe service, neem dan contact met sdc op via e-mail op bnb@sdc.com of stuur een bericht naar SDCBNB binnen de site.

Veel date plezier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »