Openingszinnen voor als je op date gaat

Openingszin

Hoe begin je het gesprek als je eenmaal bent aangekomen bij je date? Openingszinnen zijn superbelangrijk, want het is de eerste kennismaking.

“Het is zo leuk om je te ontmoeten! Wat een prachtige plek om op date te gaan.”

Het was zo fantastisch om jou te ontmoeten! Wat een adembenemende plek om samen te zijn. Ik kan bijna niet wachten om te zien wat deze date nog meer gaat brengen!

“Ik zou het geweldig vinden om wat meer over je te horen. Durf je het aan om een gesprek te starten?”

Hé daar! Als je aan de andere kant van de telefoon zit, moet ik je een vraag stellen. Wil je me meer over je vertellen? Durf je het aan om een gesprek te starten? Laten we het gewoon proberen, kom op! We weten allebei dat ik geweldig ben in het voeren van leuke gesprekken, dus ik beloof je dat het leuk wordt! Kijk uit, hier kom ik aan!

“Wil je meer weten over mijn interesses? Ik ben erg gepassioneerd over wat ik doe.”

Ben je geïntrigeerd door wat me mijn drift drijft? Wil je meer weten over wat me naar buiten drijft en wat me bij elke opdracht weer een stapje verder duwt? Dan ben je hier op het juiste adres! Ik ben gepassioneerd over mijn werk en er is geen beter gevoel dan dat je je doelen bereikt of dat je een project hebt afgerond waar je met veel plezier aan hebt gewerkt. Laat me je meer vertellen over wat mijn drive is en wie weet, kunnen we samen een veelbelovend verhaal creëren.

“Het is zo leuk om iemand te ontmoeten die ook interessante verhalen te vertellen heeft.”

Het is zo heerlijk om een gezellige avond door te brengen met iemand die evenveel leuke verhalen te vertellen heeft als jezelf! Wat een avontuurlijk gesprek zal het worden, vol toffe verhalen en hilarische anekdotes. Dit wordt ongetwijfeld een avond om nooit meer te vergeten!

Top 15 openingszinnen

1. Heet jij soms Google? want je hebt alles wat ik zoek.

2. Mag ik twee bier, een cola, en jouw telefoonnummer?

3. Ik houd eigenlijk niet van regen, maar voor een spetter zoals jij maak ik een uitzondering.

4. Je lijkt heel erg op mijn toekomstige vrouw.

5. “Door op m’n horloge te kijken zie ik dat je geen slipje aan hebt”

6. Ken ik jou niet uit Griekenland? Niet? Want daar komen toch alle godinnen vandaan?

7. Jouw vader is een dief! Hij heeft alle sterren gestolen en in jouw ogen verstopt!

8. Is het nou zo warm hier binnen of ben jij dat?

9 Ik ben een telefoonboek aan het schrijven, mag ik je nummer?

10. Heb jij een EHBO doos want ik ben zojuist voor je gevallen

11. ”Deed het pijn?” Hij/zij: ”Wat?” ”Toen je uit de hemel kwam vallen?

12. Mijn hobby is puzzelen en jij bent het laatste stukje dat ik zocht.

13. Ik heb geen openingszin, maar jij hebt een opening en ik heb zin!

14. Kom maar op mijn schoot, dan mag je mij vertellen wat je wilt voor kerst.

15. Als de enige plaats waar ik je kon zien in m’n dromen was, zou ik eeuwig slapen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »