gebroken
Uiterlijk

Kan je pik breken?

Leestijd: < 1 minuut

Het antwoord is ja. De Amerikaanse sportheld Dennis Rodman brak zijn penis maar liefst drie keer . In de Viceland-show Party Legends vertelt hij in drie afzonderlijke verhalen hoe hij zijn pik brak.

Niet echt breken

Okay, breken is misschien niet het goede woord, want een penis daar zit geen bot in dat kan breken. We kunnen het daarom beter kneuzen noemen eigenlijk. Het gebeurt natuurlijk alleen als hij stijf is. Wat er dan precies gebeurt is dat de wanden van de zwellichamen scheuren en dat geeft een knappend of krakend geluid. De penis trekt krom en op de plek van de scheur/breuk ontstaat vrij snel een pijnlijke zwelling. Die zwelling kan zeer lokaal zijn waardoor er een bult op je pik komt op de plek waar hij is ‘gebroken’.

Symptomen

  • Hij wordt meteen slap
  • Zeer zeer zeer pijnlijk
  • Er volgt meteen een zwelling
  • De penis wordt blauw

Gebroken penis behandeling

Als het je overkomt, schaam je dan nergens voor en rij meteen naar een dokter. Als die niet beschikbaar is dan rij je naar het ziekenhuis en ga je naa de afdeling spoedeisende hulp. Als je te lang wacht dan kunnen er complicaties optreden en kan je bovendien in de toekomst last krijgen van weigerende erecties of een scheef gegroeide pik.

Uiteindelijk kan je dus beter een gebroken hart hebben dan een gebroken pik.

Natascha, onderdeel van een stel dat al enige jaartjes meeloopt in de wereld van swingers. Nadat ik voor een bekend tijdschrift een tijd onder een pseudoniem heb geschreven, werd het tijd om mijn hersenspinsels en ervaringen op een eigen website te delen met jullie op een eigen website. Ik heb een enorme ervaring opgedaan in de wereld van swingers, waar ik speciaal voor swingers georganiseerde cruises meemaakte. Maar ook bezoeken aan erotische dancefeesten, parenclubs en privéfeesten behoren tot mijn bagage. Het laat zich raden dat de voorraad verhalen over mijn avonturen vrijwel onuitputtelijk is en zelfs nog steeds wordt uitgebreid.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.