gebroken

Het antwoord is ja. De Amerikaanse sportheld Dennis Rodman brak zijn penis maar liefst drie keer . In de Viceland-show Party Legends vertelt hij in drie afzonderlijke verhalen hoe hij zijn pik brak.

Niet echt breken

Okay, breken is misschien niet het goede woord, want een penis daar zit geen bot in dat kan breken. We kunnen het daarom beter kneuzen noemen eigenlijk. Het gebeurt natuurlijk alleen als hij stijf is. Wat er dan precies gebeurt is dat de wanden van de zwellichamen scheuren en dat geeft een knappend of krakend geluid. De penis trekt krom en op de plek van de scheur/breuk ontstaat vrij snel een pijnlijke zwelling. Die zwelling kan zeer lokaal zijn waardoor er een bult op je pik komt op de plek waar hij is ‘gebroken’.

Symptomen

  • Hij wordt meteen slap
  • Zeer zeer zeer pijnlijk
  • Er volgt meteen een zwelling
  • De penis wordt blauw

Gebroken penis behandeling

Als het je overkomt, schaam je dan nergens voor en rij meteen naar een dokter. Als die niet beschikbaar is dan rij je naar het ziekenhuis en ga je naa de afdeling spoedeisende hulp. Als je te lang wacht dan kunnen er complicaties optreden en kan je bovendien in de toekomst last krijgen van weigerende erecties of een scheef gegroeide pik.

Uiteindelijk kan je dus beter een gebroken hart hebben dan een gebroken pik.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »