Is er een Orgy Dome op Burning Man?

Orgy dome at Burning Man

Als je Burning Man wat beter hebt bekeken, dan heb je er misschien wel eens van gehoord: de Orgy Dome. De Orgy Dome is geen mythe. Er is in feite een Orgy Dome bij Burning Man, en die staat daar sinds 2003 elk jaar. Het wordt gerund door een kamp genaamd And Then There’s Only Love, of ATTOL“ 

Veilige omgeving voor iedereen

De Dome is een veilige, inclusieve en verkennende omgeving. Alle paren en meervolwassenen zijn welkom in de Dome: hetero, lesbisch, homo, bi, polyamoreus en monogaam. Zij verwelkomen de combinatie van liefde in alle vormen.”Volgens de website van ATTOL runnen meer dan 100 mensen het kamp, ​​dat samen met de orgiekoepel een keuken, douche, schaduwstructuren en een ‘meet and greet’-ruimte genaamd Aphrodite’s Garden omvat. 

Stellen en alleenstaanden

De Orgy Dome verwelkomt volwassen paren en meersomen van alle geslachten en seksualiteiten, maar geen niet-begeleide alleenstaanden. De aanwezigen mengen zich en wachten in de rij in Aphrodite’s Garden voordat ze de koepel zelf betreden. Voordat ze de Koepel binnengaan, luistert iedereen naar een gedetailleerd toestemmingsgesprek van een Dome Greeter. 
Wanneer ze de koepel betreden, kunnen koppels en meersomen ervoor kiezen om naar het “Just Us”-gebied of een “Open To More”-gebied te gaan. In het ‘Just Us’-gebied heeft elke persoon seks met de persoon of mensen met wie ze zijn gekomen, terwijl andere stellen en meer mensen seks hebben in de buurt. In het gebied ‘Open voor meer’ kunnen koppels en meersomen anderen benaderen om te vragen of ze zich bij hen willen aansluiten – wat iedereen vrij kan accepteren of afwijzen. 

Condooms & glijmiddel

In een interview met Cosmopolitan zei een deelnemer dat het kamp condooms en glijmiddel verstrekt , en dat er banken en kussens beschikbaar zijn om seks op te hebben, evenals matrassen. De Orgy Dome is niet alleen een plek met airconditioning voor openbare seks, maar biedt ook een verscheidenheid aan sekslessen, met titels als ‘Hooking Up With Integrity’, ‘Group Erotic Massage’, ‘Sex For Introverts’….

En volgens ATTOL waren er in 2018 meer dan 10.000 mensen aanwezig. Dat zal een dampende boel geweest zijn op Burning Man.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »