In 10 stappen een erotisch kerstdiner

Erotisch diner

Het kerstdiner is een tijd van samenzijn, van het delen van liefde en vreugde. Maar wie zegt dat het niet ook een beetje pittig kan zijn? Hier is een gedetailleerde gids om je te helpen een erotisch kerstdiner te organiseren in tien eenvoudige stappen.

Het begint allemaal met de sfeer

De juiste ambiance kan een wereld van verschil maken. Dim de lichten, steek wat kaarsen aan en zet wat zachte, sensuele muziek op. Denk aan jazz of blues, iets dat de stemming zet zonder te overheersend te zijn.

Vervolgens komt de tafeldecoratie

Kies voor diepe, rijke kleuren zoals bordeauxrood, donkerpaars of zwart. Deze kleuren stralen sensualiteit en passie uit. Gebruik satijnen tafelkleden en servetten voor een zachte, luxueuze touch. En vergeet de kaarsen niet. Kaarslicht creëert een intieme, romantische sfeer die perfect is voor een erotisch kerstdiner.

Nu, naar het menu

Het eten dat je serveert, kan een grote rol spelen in het verhogen van de erotische spanning. Kies voor voedingsmiddelen die bekend staan als afrodisiaca, zoals oesters, chocolade, vijgen en chili. Deze voedingsmiddelen kunnen de zintuigen prikkelen en de passie aanwakkeren.

Bij het kiezen van de drankjes, denk aan rode wijn of champagne. Beide zijn bekend om hun vermogen om te ontspannen en de stemming te verhogen. Maar vergeet niet, matiging is de sleutel. Je wilt niet dat je gasten te dronken worden om van de avond te genieten.

Het volgende punt op de agenda is de dresscode

Moedig je gasten aan om zich sexy en comfortabel te kleden. Dit kan variëren van een zijden jurk tot een strakke broek en een los overhemd. Het belangrijkste is dat iedereen zich op zijn gemak voelt.

Nu, naar de gespreksonderwerpen

Houd het licht en flirterig. Vermijd zware of controversiële onderwerpen. In plaats daarvan, focus op complimenten, lichte plagerijen en speelse gesprekken.

Het volgende punt is entertainment

Overweeg om een spel te spelen dat de spanning verhoogt en de gasten dichter bij elkaar brengt. Dit kan iets eenvoudigs zijn als truth or dare, of iets meer uitdagends zoals een erotische versie van charades.

Tijd voor de muziek

Kies voor langzame, sensuele nummers die de erotische sfeer versterken. Denk aan artiesten als Marvin Gaye, Barry White of Sade.

Het voorlaatste punt is de timing

Zorg ervoor dat je voldoende tijd hebt tussen de gangen om te ontspannen, te praten en te flirten. Je wilt niet dat het diner te snel voorbij is.

Tot slot, vergeet niet om te genieten. Een erotisch kerstdiner is bedoeld om plezierig en spannend te zijn. Laat je zorgen los, geef je over aan de sfeer en geniet van de avond.

Dus daar heb je het, een gedetailleerde gids om een erotisch kerstdiner te organiseren in tien eenvoudige stappen. Met de juiste planning en voorbereiding, kan je kerstdiner een onvergetelijke avond van sensualiteit en plezier worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »