De ultieme relatietest voor swingen

Relatietest

Is jullie relatie toe aan een flinke portie extra beleving, spanning en avontuur, of zijn jullie er ongeschikt voor. Zwoelverlangen maakte de ultieme relatietest voor toekomstige swingers.

Instructies voor de test

Instructies: Beantwoord de volgende vragen eerlijk en bespreek je antwoorden met je partner. Onthoud dat er geen ‘juiste’ of ‘foute’ antwoorden zijn; deze test is bedoeld om reflectie en dialoog binnen je relatie te stimuleren.

Communicatie en ertrouwen

 1. Hoe open en eerlijk communiceren we over onze seksuele wensen en grenzen?
 2. Vertrouwen we elkaar volledig, zonder enige twijfel of onzekerheid?
 3. Hoe reageren we op meningsverschillen of conflicten binnen onze relatie?

Grenzen en comfort

 1. Wat zijn onze individuele grenzen met betrekking tot seksuele activiteiten met anderen?
 2. Voelen we ons beide comfortabel bij het idee van swingen, of is er enige aarzeling?
 3. Zijn we bereid onze grenzen te respecteren, zelfs als dat betekent af te zien van bepaalde activiteiten?

Jaloezie en onzekerheid

 1. Hoe gaan we om met gevoelens van jaloezie of onzekerheid?
 2. Kunnen we onze gevoelens effectief bespreken zonder defensief of boos te worden?
 3. Hebben we strategieën om met potentiële jaloezie of onzekerheid om te gaan?

Instemming en respect

 1. Begrijpen we het belang van wederzijdse instemming en respecteren we dit altijd?
 2. Zijn we bereid om onmiddellijk te stoppen als een van ons zich ongemakkelijk voelt?
 3. Hebben we duidelijke afspraken over wat wel en niet is toegestaan?

Conclusie en volgende stappen

 • Overeenkomst: Als jullie beide comfortabel en positief zijn over de antwoorden, kan swingen een optie zijn om te verkennen.
 • Twijfel: Als er twijfels of inconsistenties zijn in jullie antwoorden, is het wellicht verstandig om dieper in gesprek te gaan of professioneel advies te zoeken voordat jullie verder gaan.
 • Onenigheid: Als jullie fundamenteel van mening verschillen over bepaalde aspecten, is het cruciaal om deze te respecteren en swingen misschien niet te overwegen.

Ben je geslaagd? Dan is het tijd voor een profiel op SDC

Gefeliciteerd met het positief afronden van de test! Als jullie beiden enthousiast zijn over de volgende stappen, kan het aanmaken van een profiel op een platform zoals SDC (Swingers Date Club) een optie zijn. SDC is een bekende website voor mensen die geïnteresseerd zijn in swingen en andere vormen van open relaties. Hier zijn enkele tips voor het aanmaken van een profiel op een dergelijke site:

 1. Wees Eerlijk en Open: In je profiel is het belangrijk om eerlijk te zijn over wat je zoekt en wat je grenzen zijn. Dit helpt bij het vinden van gelijkgestemde mensen.
 2. Privacy: Beslis samen hoeveel informatie je wilt delen. Sommige stellen kiezen ervoor om gezichtsfoto’s privé te houden of alleen te delen met mensen die ze vertrouwen.
 3. Duidelijke Foto’s: Gebruik foto’s die een goede weergave zijn van jullie beiden. Dit helpt anderen een duidelijk beeld te krijgen van wie jullie zijn.
 4. Beschrijving: Schrijf een aantrekkelijke, maar eerlijke beschrijving van jullie beiden en wat jullie zoeken. Wees specifiek over jullie interesses en voorkeuren.
 5. Respecteer de Regels: Zorg ervoor dat je de regels en richtlijnen van de website respecteert. Dit zorgt voor een veilige en prettige ervaring voor iedereen.
 6. Communicatie: Wees voorbereid op het ontvangen en versturen van berichten. Goede communicatie is essentieel in de swinggemeenschap.
 7. Veiligheid Eerst: Neem altijd voorzorgsmaatregelen voor veilige ontmoetingen. Spreek bijvoorbeeld eerst af op een openbare plek.
 8. Grenzen: Blijf communiceren over jullie grenzen en wees bereid om jullie profiel aan te passen als jullie voorkeuren of grenzen veranderen.
 9. Geduld: Het vinden van de juiste match kan tijd kosten. Wees geduldig en blijf respectvol naar anderen toe.
 10. Geniet: Het belangrijkste is om samen plezier te hebben en te genieten van deze nieuwe ervaring.

Veel succes en plezier op jullie avontuur in de wereld van swingen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »