zoenen

Zoenen, voor de één het meest intieme wat er bestaat en voor de ander hoort het er gewoon bij zoals handen schudden. Dus kan het best zijn dat het stel waarmee jullie afspreken er anders over denkt dan jullie.

Intiem

Zoenen is natuurlijk wel relatief intiem dus ik kan me voorstellen dat sommigen dat voor speciale momenten of juist voor speciale mensen reserveren. Maar is het niet juist het intieme dat je opzoekt als je swinger bent en met andere stellen afspreekt?

Wanneer je tong die van een ander raakt, dan siddert het tot diep in je hersenen

Natascha

Veel zoenen

Wanneer je op een feestje komt waar swingers zijn, of dat nu een commercieel feest is, in een parenclub is, of op een feestje in een hotelkamer; er wordt wat ‘afgelebberd’. Verreweg de meeste swingers zijn stapelgek op zoenen. Het is immers meestal een aanzet tot meer spannende dingen. Misschien wel intiemer dan seks; in zoenen zit zoveel gevoel en passie, je laat jezelf echt zien.

Niet iedereen

Toch zijn er stellen die van tevoren al reeds duidelijk maken dat ze niet willen zoenen maar voor de rest alles wel doen. Ze vinden het zoenen met anderen te persoonlijk worden en willen misschien alleen de lust van het swingen ervaren. Aan de andere kant (en dat is 99%) vinden swingers het zoenen zeer belangrijk. Zonder zoenen geen date!

Variatie

De één doet het snel, de ander juist tergend langzaam, maar er zijn er ook die het, likkend, plagend bijten, hard, zacht, diep of oppervlakkig doen. Het allermooiste is als je samen met je zoenpartner een perfect ritme vind en je samen opgaat in het zoenen. Dat is echt super opwindend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »