Monique en Tom swingers

Lezerspost, altijd leuk om te lezen en het op Zwoelverlangen te plaatsen. Heb jij ook iets gaafs meegemaakt, deel het dan met mij en met de lezers van deze website. Dit is een verhaal dat is ingestuurd door Tom. Hoe ze swingers werden.

Pamela

Ik sta op het punt je te vertellen hoe mijn vrouw Monique en ik aan het swingen begonnen zijn. Mijn vrouw had een vriend die niet bij ons paste, dus ik was verrast dat ze zulke goede vrienden waren. Haar vriendin die ik Pamela zal noemen. Ze was gek op een man en had door haar plagen talloze keren op me gepasseerd. Ik hou van Monique en was haar tot dit moment altijd trouw geweest.
In feite hadden we geen van beiden veel seksuele geschiedenis om over te praten.

Avonturen

Monique was mijn derde vrouw geweest en ik voor haar de vierde man, maar geen van de eerdere relaties had iets betekend of heel lang geduurd. Terug naar Pamela was ze bij ons en mij aan het plagen en vertelde ze Monique over haar laatste seks avonturen. Ik was blij toen ze eindelijk wegging, zodat ik Monique naar de slaapkamer kon slepen en haar gek kon neuken met de gedachten die Pamela in mijn hoofd deden ronddwalen.

Opgewonden door de verhalen van Pamela trok ik Monique de slaapkamer in

Tom

Op stap

Een paar dagen later was Monique met Pamela op pad naar een nieuwe club die net was geopend. Ik was er nooit op gebrand dat Monique met Pamela uit was, maar ze waren beste vrienden, dus wat kon ik doen. Ze waren iets meer dan twee uur weggeweest toen de achterdeur openging en Pamela binnenkwam. Ik was verrast om Monique niet te zien en vroeg waar ze was. ‘Pamela lachte en zei dat er voor haar gezorgd werd.’ Ik wist wat dat betekende in termen van Pamela, maar wilde weten wat er met Monique aan de hand was. Pamela vertelde me dat ze haar bij een paar vrienden in de club had achtergelaten en besloot alleen naar huis te komen en toen halverwege besloot ze me gezelschap te houden.

Monique ziet er altijd top uit

Brandewijn

Ze liep naar mijn kast en schonk twee grote brandewijn in en gaf me er een. Ik zat in mijn stoel en Pamela zat gewoon op mijn schoot en vertelde me dat dit gezellig was. Niet het woord dat ik zou hebben gekozen. Het volgende was dat haar tieten in mijn gezicht zaten. Ze had een behoorlijk groot paar borsten. Haar hand ging door mijn haar en wreef over mijn gezicht in haar tieten. Ik voelde mijn pik groeien en klem komen te zitten tussen mijn benen en Pamela’s kont. Ik moet zeggen dat het sexy aanvoelde.
Toen trok ze mijn gezicht weg en stak ze haar tong in mijn mond. Ik moet bekennen dat ik haar niet afvecht, maar in plaats daarvan merkte ik dat mijn hand onder Pamela’s rok en haar benen ging. Het verbaasde me helemaal niet om te ontdekken dat ze geen slipje droeg. Haar poesje was al nat en het kostte geen enkele moeite om één en twee vingers in haar poesje te glijden.

Volledig naakt

Het duurde niet t lang voordat we naakt waren en in de negenenzestig positie elkaar zuigen en likken. Toen lag ik bovenop en bonkte ik weg tegen Pamela’s poesje. Ik hield het redelijk goed uit, voordat ik mijn sperma in Pamela’s kutje pompte. Kort daarna kleedde ze zich aan en ging naar huis. Ik lag in bed met spijt van wat ik had gedaan en het feit dat ik Monique bedrogen had. Het was bijna twee uur later voordat Monique thuiskwam. Ze zag eruit alsof ze tien rondjes met Mike Tyson had gemaakt. Haar haar was een warboel, haar panty had een gaatje, haar kleren zagen er warrig uit en ze stonk naar alcohol.

Monique kwam volledig gesloopt thuis met een kapotte panty en ze rook naar alcohol

Tom

Bekennen

Ik ging bekennen en mijn excuses aanbieden, maar Monique ook. Ik liet haar eerst gaan en dit is wat ik me herinner van wat ze me vertelde. Bij de club ontmoette Pamela een groepje mensen, vertelde ze. Het waren allemaal mannen. Twee in het bijzonder hadden een oogje op Monique, daarbij aangespoord door Pamela. Elke keer dat haar glas bijna leeg was, vulde een van de mannen het bij. Pamela was aan het dansen en flirten met verschillende mannen.
Monique zei nog tegen Pamela dat het wellicht wat ongepast was om de mannen met wie ze danste zo aan te raken. De twee mannen wilden dat Monique met hen danste, maar toen ze zag hoe Pamela zich gedroeg en door de mannen werd behandeld, besloot ze dat het beter en veiliger was om dat niet te doen.

Verdwenen

Toen verdween Pamela en Monique nam aan dat ze vertrokken was met haar laatste verovering. Monique ontdekte dat ze in de steek was gelaten en bleef over met twee mannen die eruit zagen alsof ze haar elk moment konden verslinden. Toen begon de drank te werken en ze leken veel aantrekkelijker. Toen de disco ’s avonds langzamer ging lopen, stelde een van de mannen voor dat ze Monique naar huis zouden kunnen brengen.
Stom, vertelde ze me, stapte ze in hun auto. Een van hen stelde voor om koffie te drinken om wat nuchter te worden. Ze vond dat een goed idee en was het daarmee eens. Het volgende dat ze wist, was dat ze in een vreemde keuken koffie kreeg. Ze realiseerde zich plotseling dat het zwaar was doorspekt met alcohol. Het volgende dat ze wist, was dat een van hen haar kuste. Ze zei dat het goed voelde. en het duurde een paar seconden voordat ze besefte dat de andere man haar blouse en beha losmaakte. Ze was nu naakt vanaf haar middel.

Topless

Ze stribbelde nog wat tegen, maar een van hen maakte grapjes dat het niet anders was dan topless op het strand te zijn. Iets dat Monique al zo vaak heeft gedaan omdat ze een heel goed en sexy lichaam heeft. Toen zoog een van hen haar tieten. Ze zei dat ze wist dat ze het hem niet moest laten, maar het voelde zo goed. toen realiseerde ze zich dat haar rok op de grond viel en een hand in haar panty en slipje zat.

Zo lekker

Ze probeerde de hand weg te duwen, maar het was zo lekker dat ze hem uiteindelijk op zijn plaats hield toen twee vingers in en uit haar kut gleden. Ze zei dat haar hoofd zwom en dat de gevoelens heerlijk waren. Toen bevond ze zich op een bed en een van de mannen trok haar panty en slipje naar beneden terwijl de ander, die bijna naakt was, zijn pik in haar mond duwde. Monique had er altijd van genoten om aan mijn pik te zuigen, dus ik schrok niet toen ze zei dat ze het niet kon helpen, maar ze zoog hem diep in. Toen werden haar benen wijd geopend en voelde ze een lichte druk op haar kutje en toen drong een pik haar diep door. Ze zei dat het haar speet, en ze dacht dat het gewoon instinct was maar ze merkte dat ze terug naar de lul in haar poesje neukte terwijl ze aan de andere lul zoog.

Groot

Ze zei dat de pik die ze aan het zuigen was behoorlijk groot was en toen de eerste man kreunde en eruit trok, nam de man met de grotere pik zijn plaats in en hervatte ze het neuken dat ze kreeg. Opnieuw zei ze dat het haar speet dat ze ervan genoot en terug naar de grotere lul neukte. Ze zei dat ze dacht dat het al een hele tijd aan de gang was voordat de man in haar kreunde en kwam.

Voorbij

Ze dacht dat het voorbij was. Maar de eerste man was weer hard geworden en ze merkte dat hij haar omdraaide en ze zat nu op handen en voeten terwijl hij zijn pik van achteren in haar kutje liet glijden. Ze zei dat hij het lang volhield en ze herinnert zich dat hij haar aan het neuken was. Toen kwam hij eraan en glipte snel weg. De tweede man zei iets over het hebben van wat meer van dat sletje net voordat hij ook van achteren hard tegen haar aan bonkte. Toen hoorde ze een andere man zoiets zeggen als: waar heb je deze slet vandaan? Ze zei dat ze besefte dat zij het sletje was waar ze het over hadden, maar ze kon en wilde de gevoelens in haar niet stoppen.

De tweede

Toen kwam de tweede man weer in haar. Ze dacht dat dat het was, maar merkte dat ze weer op haar rug werd gedraaid en de derde man had haar voeten wijd uit elkaar en hoog in de lucht toen ze zijn pik in haar doorweekte kutje gleed. Ze zei dat ze het nauwelijks kon voelen totdat hij haar voeten weer bij elkaar bracht boven zijn hoofd. Toen zei ze dat zijn neukbeurt haar weer dichterbij kreeg en ze spoorde hem aan om haar over de top te krijgen. Hij deed precies dat en pompte toen nog een lading in haar kutje.

Aankleden

Na een pauze vond ze een van hen die haar aankleedde en haar in een auto bundelde. Hij was met Pamela aan het praten en vroeg waar ze woonde. Toen bracht hij haar naar huis. Net voordat hij haar uit zijn auto liet, vingerde hij haar kutje terwijl hij haar kuste. Toen vertelde hij haar dat hij haar weer zou zien en hielp haar toen uit zijn auto en liet haar bij onze voordeur achter. Ik vroeg wie de mannen waren en ze vertelde me dat ze geen idee had wie ze waren of hoe ze heetten, of zelfs waar ze haar naartoe hadden gebracht.

Verontschuldiging

Wat ze zich wel herinnerde en waarvoor ze zich verontschuldigde, was dat ze zich kon herinneren dat het goed voelde en dat ze het naar haar zin had gehad. Tegen die tijd lag ze bij mij in bed en ik had de liefdesbeten op haar tieten opgemerkt. Ze vroeg wat ik in mijn eentje had uitgespookt. Toen ik haar mijn excuses aanbood en haar vertelde dat ik Pamela had geneukt, was ik niet ‘ Ik weet zeker of ze me had gehoord en toen in slaap viel of in slaap viel zonder mijn verontschuldiging te horen.

Volgende ochtend

Toen ik de volgende ochtend haar goed gebruikte poesje aanraakte, degene die de afgelopen 24 uur net zoveel neukte als voordat we elkaar ontmoetten, klaagde ze dat het pijnlijk was. Ik was niet verrast, want ze was in korte tijd vijf keer geneukt door drie verschillende pikken. Ze zei weer sorry en toen stopte ze plotseling en zei: “Je hebt Pamela geneukt!” Ik vertelde haar dat het me speet, maar ik had er niet zoveel van genoten en in tegenstelling tot haar.

Opeens kwam het besef: jij hebt met Pamela geneukt!

Monique

Mindere minnaar

Pamela was oké, maar was niet zo’n goede minnaar als ik had verwacht van iemand die de hele tijd met andere kerels in de weer is. We kwamen tot de conclusie dat Pamela Monique en mij in de val had gelokt. Monique met een paar van haar mannelijke vrienden en terwijl Monique met hen bezig was, kwam Pamel naar mij.
We hebben er lang en hard over gepraat en besloten dat het onze relatie niet had geschaad. Monique had ontdekt dat ze van andere mannen hield en hoewel Pamela niet het succes was die ik dacht dat ze zou kunnen zijn, had ik er toch van genoten.

Nog een keer

De vraag was of we het nog een keer zouden doen. We waren het erover eens dat als we dat zouden doen, we het dan gewoon wel samen zouden doen. Een maand later was onze eerste partnerruil met een ander stel. Dat was zevenentwintig jaar geleden en we hebben nooit meer achterom gekeken. Ik heb Pamela nooit meer geneukt, hoewel ze het nog ontelbare keren probeerde.

Swingers ontmoeten

Nieuwsgierig geworden naar swingers door dit verhaal? Probeer dan eens een gratis proefabonnement bij SDC en ontmoet daar echte swingers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »