Kinky date tas
Dating,  Swingers

Zó pak je een date tas in

Leestijd: 2 minuten

Als jullie gaan daten dan zal dat over het algemeen een afspraak zijn die niet spontaan binnen een kwartiertje is bedacht. Meestal heb je ruim van te voren al een datum gepland. Dat geeft je de tijd om niet alleen jezelf goed voor te bereiden, maar ook om je date tas in te pakken.

Sporttas

Het is helemaal niet zo’n slecht idee om een sporttas te gebruiken om je spullen in te vervoeren als je gaat daten. Sporttassen zijn lekker ruim dus er past veel in, ze dragen makkelijk en het staat ook niet zo raar als de buren je met een sporttas naar binnen zien gaan bij je date.
Maar let op: neem je sporttas niet meteen mee naar binnen. Laat hem eerst nog in de auto liggen.

Leuk

Tenzij je natuurlijk op date gaat bij een stel waar je al eerder was, dan kan de sporttas meteen mee naar binnen. Maar kom je ergens voor het eerst dan kan je je sporttas beter in de auto laten liggen. Het meteen meebrengen kan je date afschrikken en verkeerde verwachtingen scheppen.
Is je dat wél leuk, dan is de sporttas alsnog zo uit de auto gepakt.

massage olie met een smaakje

Inhoud

Wat neem je eigenlijk allemaal mee als je gaat daten? Dat hangt natuurlijk een beetje van de soort date af. Ga ja voor kinky, dan is je kinky gereedschap benodigd. Ga je voor een relax date, dan zijn een paar goede dvd’s en wat massage-olie weer belangrijk.

Zorg in elk geval voor

  • voorbehoedsmiddelen
  • massageolie (op siliconen- én waterbasis)
  • handdoeken
  • schoon ondergoed
  • tandpasta en tandenborstel
  • deodorant & parfum
controleer de batterijen

Aanvulling

Als aanvulling op de bovenstaande lijst kan je denken aan bondagespullen, blinddoek, massagekaarsen en verschillende erotische speeltjes zoals vibrators en dergelijke. Vergeet niet om van toys waarvoor batterijen benodigd zijn om thuis even te controleren of de batterijen nog goed zijn en neem voor de zekerheid een extra setje nieuwe mee.

Tip: doe bijzondere speeltjes onderin je sporttas zodat je gasten niet meteen zien wat je van plan bent

Pretmiddelen

Hoewel niet iedereen er van gediend is, zullen veel mensen die gaan daten toch iets gebruiken. Denk daarbij aan wat ghb, een ballon met lachgas, een jointje of misschien wel een Viagra voor die extra harde erectie. Kijk eerst even aan of je gast(en) wel op het zelfde niveau zitten voor je deze middelen tevoorschijn haalt uit je ingepakte sporttas.

Twee tassen

Kies er voor dat als je als stel gaat daten, je beide je eigen sporttas meeneemt. Vrouwen willen nogal eens een ander spannend setje aantrekken gedurende een date, of ze nemen verschillende jurkjes mee en andere luchtjes. Om te voorkomen dat je de halve tas moet doorspitten voor je je eigen spullen hebt gevonden is het makkelijker om allebei je eigen wap tas mee te nemen.

Allebei je eigen tas voorkomt langdurig zoeken naar je eigen spullen

Natascha, onderdeel van een stel dat al enige jaartjes meeloopt in de wereld van swingers. Nadat ik voor een bekend tijdschrift een tijd onder een pseudoniem heb geschreven, werd het tijd om mijn hersenspinsels en ervaringen op een eigen website te delen met jullie op een eigen website. Ik heb een enorme ervaring opgedaan in de wereld van swingers, waar ik speciaal voor swingers georganiseerde cruises meemaakte. Maar ook bezoeken aan erotische dancefeesten, parenclubs en privéfeesten behoren tot mijn bagage. Het laat zich raden dat de voorraad verhalen over mijn avonturen vrijwel onuitputtelijk is en zelfs nog steeds wordt uitgebreid.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *