Zo maak je indruk met je profieltekst op SDC

Profieltekst schrijven voor je SDC profiel

De eerste indruk kan je niet overdoen. En als dat ergens geldt, dan is dat wel voor de profieltekst in je profiel op de swingerssite SDC. Dit zijn de ultieme tips om te lezers te boeien.

De profieltekst is het allerbelangrijkste

Als je een swinger bent en op zoek bent naar andere swingers om mee te spelen, is het hebben van een goede profieltekst van cruciaal belang. Een profieltekst kan helpen om je persoonlijkheid en interesses te laten zien en kan je helpen om andere swingers te vinden die bij je passen.

De top do’s en don’t

  1. Wees authentiek Het is verleidelijk om jezelf anders voor te doen dan je bent om indruk te maken op anderen. Maar uiteindelijk val je toch door de mand. Wees dus eerlijk en authentiek in je profieltekst. Vertel wie je bent, wat je zoekt en wat je te bieden hebt. Zo trek je de juiste mensen aan die bij jou passen.
  2. Maak het persoonlijk Niemand wil het gevoel hebben dat ze een standaardtekst lezen die naar iedereen is gestuurd. Maak je profieltekst dus persoonlijk en uniek. Schrijf bijvoorbeeld over je hobby’s, interesses, favoriete vakantiebestemmingen of wat je het liefste doet in het weekend. Zo krijgen anderen een goed beeld van wie je bent en waar je van houdt.
  3. Houd het kort en krachtig Een profieltekst hoeft geen uitgebreide levensbeschrijving te zijn. Houd het kort en krachtig, en focus op de belangrijkste punten. Een paar zinnen of alinea’s zijn genoeg om een goed beeld van jezelf te geven.
  4. Gebruik positieve taal niemand houdt van negativiteit, dus gebruik positieve taal in je profieltekst. Vermijd negatieve opmerkingen over ex-partners of over wat je niet zoekt in een partner.
  5. Neem de tijd om goede foto’s te maken en kies ze zorgvuldig. Plaats niet alleen maar foto’s van haar in lingerie.

Wat je echt niet moet doen

Gebruik geen teksten van andere profielen, of delen ervan. Bezoekers lezen veel profielen en gekopieerde teksten valt ze echt meteen op want veel profielbezitters doen dat. Als je niet zo creatief bent, hou het dan wat korter, maar probeer in elk geval altijd origineel te zijn.

Maak ook geen opsomming van wat je absoluut allemaal niet wilt, wat je vies of raar vindt en waar je een hekel aan hebt. Als je bepaalde dingen niet wilt, dan geef je dat subtiel aan, bij voorkeur spelenderwijs met een grapje of zo.

Wees eerlijk

Schrijf in alle eerlijkheid. Als je iets liever niet vertelt, lieg er dan niet om. Uiteindelijk zal je profieltekst wellicht leiden tot een date en dan komt de waarheid alsnog naar boven. Dan is de teleurstelling alleen maar groot als je ergens om gejokt hebt. Eerlijkheid is troef in de datingscene!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »