wappen

In deze lastige tijden blijft er niet zoveel over als plezierig tijdverdrijf. Toch kan Wappen zeker een aangename bezigheid zijn, mits je je aan een aantal strenge regels houdt. Veiligheid gaat immers voor alles, ook tijdens het Wappen.

Seks, drugs en rock and roll

Wappen is de term die gebruikt wordt voor het combineren van seks met drugsgebruik, gezellig op een matrasje en met een goed stukje muziek erbij. In ons blog is uitgebreide informatie beschikbaar over drugs en drugsgebruik, maar je kunt deze ook terugvinden bij de gerenommeerde instituten*. Aan al die feiten gaan we hier niets toevoegen. Lees je goed in voordat je gebruikt. De onderstaande links helpen je vast op weg:
*
Drugsinfo.nl
Jellinek.nl
Unity.nl
Trimbos.nl

Combinatie

Helaas zie je op dergelijke websites amper iets terug over de combinatie van drugs en seks. En dat terwijl dit toch zeer veelvuldig gebeurt. Zonder hier het gebruik van drugs te willen propageren is het wel handig als je weet wat je kunt verwachten bij de combinatie van drugs en seks. Zoals te begrijpen en te verwachten neemt deze website uitdrukkelijk geen enkele verantwoording voor jouw drugsgebruik. Alle info is op eigen ervaring en heeft geen enkele wetenschappelijke onderbouwing.

Een goede basis

Voor alle swingers avonturen is de goede basis dat je lekker in je vel zit. Niet ziek, geen stress, geen ziektes, geen zorgen. Lekker uitgeslapen en zin in een avontuur. Komen er drugs om de hoek kijken dan is dat nog belangrijker. De bedoeling van het gebruik is dat het je ervaring verder verdiept, intensiveert en de beleving nog mooier maakt. Ben je niet fris en fruitig, blijf dan gewoon lekker thuis of je begint er simpelweg niet aan! Er zijn immers weekeinden genoeg. Dat is beter voor je zelf, maar ook voor je mede swingers die echt niet zitten te wachten op een probleemgeval tijdens een feestje. Ook van belang is dat de omgeving waarin je gebruikt vertrouwd is. Welke omgeving dat is, is voor iedereen anders. Wel leert de ervaring dat de mensen om je heen heel belangrijk zijn om je beleving te optimaliseren.

Een goede start

Stel je eens voor: Een woonkamer met matrasjes op de grond, kaarsjes aan, lekkere trancemuziek klinkt uit de speakers en 3 stellen bij elkaar. Ze komen met de bedoeling lekker met elkaar aan de slag te gaan en daarbij drugs te gebruiken om de ervaring te intensiveren. Sommigen kennen elkaar wellicht en sommigen nog niet. De koelkast staat vol met drank. De gasten komen binnen en vaak wordt er gewacht totdat iedereen is gearriveerd. In dat eerste uur is het verstandig om voor jouzelf en je partner vast te stellen of je de rest van de nacht wilt doorgaan met dit gezelschap. Zolang de kleertjes nog aan zijn is het afhaken een stuk makkelijker immers.. Twijfels? Zeg dat en vertrek nu het nog kan terwijl je nuchter bent. Niemand zal je dat kwalijk nemen en als dat wel zo is, dan is dat minder belangrijk dan je eigen plezier en het je op je gemak voelen. Heb je als gastheer/-vrouw twijfels bij je gasten. Zeg het deze mensen en stuur ze weg zonder veel omhaal van woorden of excuus. Neem als gastheer/-vrouw je verantwoordelijkheid voor een geslaagde en mooie avond en nacht.

Feesten!

En dan komt er vaak dat moment waarbij er is besloten dat er gefeest gaat worden. Dat is tevens vaak het moment dat de drugs op tafel komen. Alle drugs die je oraal neemt komen het best tot hun recht in een lege maag. Maar ze komen dan ook wel het ‘hardste’ binnen. Zorg dat je minimaal 3 uur laat tussen je laatste maaltijd en je oraal genomen drugs. Maak van te voren een lijst waarop een ieder zijn naam noteert en opschrijft wat en hoeveel hij/zij gebruikt en op welk tijdstip. Mocht er iets fout gaan dan weten de hulpdiensten in ieder geval wat er aan de hand is. Help elkaar en controleer elkaar bij het invullen, iets wat later in de nacht al snel kan worden vergeten. Misschien is het zelfs slim om één persoon aan te wijzen die deze taak op zich neemt.

Universiteit

De Universiteit van Twente deed onderzoek inzake swingers en hun drugsgebruik. Hieruit blijkt dat ook buiten de swingerswereld om er serieus gedacht wordt over de combinatie van seks en drugs. En zoals bekend van universiteiten, als ze iets onderzoeken dan doen ze dat 100 levels diep. Dus als je alles exact door wilt lezen wat ze in Twente hebben uitgedokterd, dan lees je hun bevindingen hier in de resultaten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »